Sedefinpamugu Kızlar bebeğim 5 aylik cuma günü sunnet için görürdük doktor pipisi gömülü hafif kilosu olduğu için sıkıntılı olur 1 yaşında yapalım dedi böyle bişey yasayan oldu mu?
Gulhnm Sedefinpamugu bence sunnet icin sıkınti olacak bi durum degil. Ameliyathane hemsireyim bir cok kilolu bebegi sunnet ettik 🤷♀️ bence baska doktora gidin 1 yasina kadar beklemeyin
Esrasuleymanoglu Sedefinpamugu ben ben ben yaşadım canımm aynı durumdayım hatta bana 1.5 yaşında gel dedi doktor😒
Keremozaninannesi Sedefinpamugu ben iki aylıkken yaptırdım eltimin oğluyla aynı anda devlette yaptırdık oda iki aylık ve 7500 kilo yaptılar sıkıntı etmedi doktor randevu almaya gittik sünnet ettirip gelmiştik eve
Sedefinpamugu Tospagam canım en son 4 aylıkken 7 kiloydu şuanda 8 olmuştur ama önemli olan kasımdaki yağ olmasiymis
Sedefinpamugu Gulhnm ya bende öyle düşünüyorum ama zaten eşimi zor ikna etmiştim simdi hepten ikna olmaz artık doktorun azizliğine uğradım resmen
Sedefinpamugu [bilinmeyen] aksine canım özel bi hastane ve benim önceden çalıştığım bi yer bende anlamadım valla
Sedefinpamugu Keremozaninannesi maşallah bak onlarda topluymus demekki oluyor valla artık yapacak bişey yok mümkün değil eşimi ikna etmem 😔
Sedefinpamugu [bilinmeyen] bencede bide diyo ki böyle bi kaç kere yaptik anneleri tembihledim pipilerinin yanındaki derileri sürekli geriye ittirin diye ittirmemisler hep sıkıntıyla geri döndüler dedi öyle diyince bizde yaptiramadik malesef
Sedefinpamugu Keremozaninannesi Ya zaten küçük simdi olmaz diyordu zar zor şey yapmıştım buda böyle olunca bilmiyorum valla denicez artık olmasada yapicak bişey yok 1 başında da yaptırmam heralde en hareketli en sevimli zamanı sonuçta biraz daha büyüğe kalir
Sedefinpamugu Esrasuleymanoglu belkide doğruluk payı vardır simdi bişey diyemicem arada kaldım yani ama tabikide zararı olursa ne bileyim yaptırmanın da bi anlamı yok ama yapanlarda varmış yine bi ikilem yine bir anne beyin firtinasi
Esrasuleymanoglu Sedefinpamugu sünnetçi dediki eğer şimdi yaparsam ilerde yapılmamışa benzer dedi of bende bilemiyorum en güzeli doğduktan hemen sonra yaptırmakmış
Sedefinpamugu [bilinmeyen] Evet kuzum bu postu görmüştüm geçen geçmiş olsun arkadaşada doğru aslında pipi geriye indirilince sanki orasi yirtilacakmis gibi görünüyor çok yapmak ne kadar doğru bilinmez
Gulhnm [bilinmeyen] inanin hic zor olmuyo icerde aglamamasi icin sizin eksikliginiz hissetmesin diye hersey yaoiliyor emin olabilirisniz😊 kesinlikle cerrahi olursa lokal anestezi ile yaptirin sadcee 5 10 dk bisi icin minicik vucudu anestezi almasin😔 kendi oglum olsa gozum kapali lokal anestezi ile sunnet yaptirirdim 😀
Gulhnm [bilinmeyen] bir anne olarak cok haklisiniz bisey diyorum bu duruma 😔 ama inanin herkes bir degil ve ben şahsen bu meslegi yaptigim icin gurur duyuyorum🤗 allahim iyi insanlarla karsilastirsin kardesim