Deletedmom4018 Kızlar bebegini tuzla yoksa kokar diyenleri dinlemedim öyle şeymi olur tuzlamıycam dedim tuzlamadım ama sanki bebeğimin boynunda koku var siliyorum ama yine kokuyor acaba tuzlamadım diye mi😐
CankizimRavzam Deletedmom4018 yav ne alaka kuzum bebek bu kokusuna kurban terdendir o doktorlar israrla soyluyor tuzlamayin beyin kanamasi riski var diye alakasi yok yani beybisi
Tgcuyntgr Deletedmom4018 gerçekten buna inanıyormusun ? Alakası yok tuzlanıp teri kokan çok insan var. Gerçi ben şunuda duydum tuzlamadık ondan nefesi kokuyo diyorlar yahu ne alaka. Takılmayın sizde.
Nesso Yaaa tabikide hayırr balık mı bu vardır başka bi nedeni kilolu bi bebekse bazen boyunlarına süt akıyo kalıyo o koku yapabilir kulakalrının arkası falan
Deletedmom4018 Deletedmom60 insanları üzmek hoşunuza mı gidiyor yeni doğum yaptım bilmiyor olabilir böyle yorum yapmanız gerekmiyor
Asyaaihsnser Yok artık ya salamura kurmuyorsun tuzlamadım kokuyor diyor insan teri tabiki kokar bebeklerin boynu kısa hava almıyor koku oluyor
Mrnbaby Deletedmom4018 Canım kötü yorumları takma boşver ilk bebeğin olabilir tecrübesiz olabilirsin bende öyleyim 1 ay önce doğum yaptım ve ilk bebeğim bilmedigimİz cok şey var ve bu ayıp ve kötü birsey değil zamanala ogrenicez kafana takma kimse dört dörtlük değil bu patavatsızca konuşup saçma tepkiler verenlere de sinir oluyorum