Yuliya1219 sedaomur26 bizler bile cok yersek rahatsiz oluyoruz nasil zorlanmistir minicik midesiyle kiyamam. Allah yardimciniz olsun doktorunuzla kayinvalidemi gordum kendisinde.
sedaomur26 Yuliya1219 ahhahahaahaha 😂😂😂😂 hepsimi aynı ya düşününce şimdi bende benzettim konuşmasını felan 😂😂😂
sedaomur26 Annesirintugceuzun aynen öyle benim kızım hasta olduğu an Direk anlaşılıyor yüzünden yüzü çöküyor resmen
Zalimsin Bu ay kilo alamadı diye doktorun bu kadar yüklenmesi normal mi? Üstelik kilosu da iyi. Kızım 5-6 ay bir kilo bile almadı doktor hep normal hareketli çocuk diş çıkarıyor vs dedi problem görmedi. Şaşırdım şuan üstelik kilosu da normal çocuğunuzun
sedaomur26 Zalimsin her muayenede kilo ile ilgili asla az yetersiz felan demiyordu ama bu ay nedense böyle oldu verdiği listede cabası bir sonraki muayenede soracağım kendi bu kadar yiyor muymus sağlıklı eli ayağı tutuyor en önemlisi bu ama bir yandanda vicdan yapıyorum
sedaomur26 Gin şuan 2 yaş sendromuna girdi ergen havalari var yemek yemek istemiyor açıkçası bu aydan itibaren bende artık kilo almasını beklemiyorum iştahı gitti hastalıktan dolayı
Gin sedaomur26 geçmiş olsun, sağlıklı olsunlar da varsın zayıf olsunlar. Zamanla düzelir. minik ergenler ah ah çok zorluyorlar bazen 🤣
Zalimsin sedaomur26 hayır hiç vicdan yapma hangi anne istemez ki çocuğunun güzelce yiyip içmesini keşke elimizden bişey gelse ama yok hastalik dış bünye derken yemiyolar valla ama kilosu gayet iyi bebisinin inşallah hiç eksilmez sağlığıyla beraber güzelce artar
sedaomur26 Annesirintugceuzun rabbim Korusun evlatlarımızı insalalh şuan el ayak ağız hastalığı geçiriyor mahvoldu yavrum 😔 iyileşsin yaralari geçsin varsın kilo almasın ama yeterki iyileşsin 🙏
Tugbabu59 sedaomur26 oglum 16 aylık ve 11.500 suan doktor dediki inşallah daha almaz iki yaşında bir bebek kadar kilosu dedi bunu neden söylüyorum yani bebeğinizin durumu gayet iyi doktorumun dediğine göre
ikibidikinannesi Tugbabu59 aynen öyle oğlumun doğum kilosu normal olmasına rağmen 2 yaşında 11 200 Ken doktoru normal görmüştü
ikibidikinannesi sedaomur26 bence erken doğmasına rağmen kilosu gayet iyi benim oğlum tam gününde normal kiloda doğdu 24 aylıkken 11200 geliyordu kansızlık çıktı doktoru yine de kötü diyip liste vermedi ki zaten şükür kan ilacıyla düzeldi 26 aylıkkem 12800 geldi gayet iyi dedi 22 ay için erken doğmuş bir bebeğin kilosu gayet iyi duruyor bence farklı bir doktor görüşü daha alın