katmerliana BombastikTurta geçmiş olsun benimde aynı şekilde sıkıntı ya o yüzden sizi çok iyi anlıyorum 😔 kuru kalmıyor yaz kış terli o yüzden üşütebilir külotlu çorap giydiriyorum ben
paputmoms BombastikTurta benim de oğlum Bi dönem öyle yatıyordu naptıysam düzeltemedim sonra kendiliğinden normale döndü seninki yine iyi benimkinin poposu da havadaydı 😂😍
Baloglum93 BombastikTurta benimkide böle uyuyo 🤣🤣 Ama çok döndüğü için belki 15 20 dk Ka böle duruyo dur üstüme bile çıkıyor uyurken
BombastikTurta Baloglum93 benimkide yatagimizi ele geçiriyor bazen mama vermek için ağzını arıyorum gece yarısı 🤣🤣
BuseveMinigi BombastikTurta benim oğlumda böyle uyuyor ellemiyorum nasıl rahat ediyorsa ☺️ Rahatsız olunca döner zaten ☺️
Ayseecrin Zezef uyurken neden çoraplar çıkarırlır bn bilmiyorum.da ilk olduğun icn pek fazla tecrübem yok aciklarmsnz rica etsem 😊
Zezef Ayseecrin Çorapla yatmak, çorap lastiklerinin uzun süre baskısı sonucu ‘periferik’ dolaşımı olumsuz etkiler, yani o bölgedeki kan dolaşımını bozar.
peksokomelli BombastikTurta benim oğlum da bazen böyle uyuyor, ben geriliyorum ama sonra düzeltiyor. Bir de ayak terlemesi bizde de var. Doktora soracağım artık, siz sordunuz mu? Geceleri terlemiyor ama gündüzleri çorapsız çok terliyor.
BombastikTurta peksokomelli bendede el ayak terlemesi olduğu için sormadım çok tedavi için doktora gittim maalesef bi çözüm bulamadım ameliyat dışında ter bezleri alınıyor.
Zezef Eda0606 Çorapla yatmak, çorap lastiklerinin uzun süre baskısı sonucu ‘periferik’ dolaşımı olumsuz etkiler, yani o bölgedeki kan dolaşımını bozar.
2bebeannesiii Nvys2320 Amiiin kuzum cümlemizin evladını 🤲 Bu gördüğün daha iyi hali 😂 Demek ki böyle değişik şekillerde rahat ediyolar 🤷♀️
Aydan123 2bebeannesiii rahat ediyordur her halde oyle kurban olurum ben ona cok tatli Allah bagislasin 🥰🙏
Ssedaa BombastikTurta benim oğluşta böyle ancak poposu yukarıda yatıyodu 😂 secde eder gibi diyeyim.. Dönebildikleri için kurtarıyorlar kendilerini rahatsız olsa döner canım
Yegino BombastikTurta Benimkide böyle uyuyo 🤭😂😂 rahatsız olsa değiştirir herhalde pozisyonunu ya bu bebekler bi garip farklı şekillerde gayet rahat uyuyabiliyorlar 🤷♀️
Deletedmom423 Yegino haha bian benim kızım zannettim 😂😂 sırf böyle uyuduğu için uyku tulumu aldim çünkü üstünde hiç bişey durmuyor.. Bide 60cm park yatağın her yerini geziyor 😂😂
AsyaDuru BombastikTurta ya bende başında bekliyorum düzelttikce geri dönüyo nefes alamicak diye korkudan uyuyamıyorum
BombastikTurta AsyaDuru Bende aynı zaten sürekli gece dönmesine uyaniyorum kesintisiz uyuduğum gün kına yakacam