Ayyss 3 ay 23 günlüğüz. Ne zaman bitiyor bu atakkkkk deliricem uykusuzluktan az kaldı :(((((((((((( ağlıyorum artık
Mrc-19 Ayyss 3 ay 20 gunluguz yaka ignesi misaliyiz artik bacaklarim kopuyor evde gezmekten artik bitsn yoksa bn bittim 😌😌
Rum16 3 ay 19 günlük ve sürekli kucak yatınca ağlama yanından ayrılınca ağlama bitsiiinnn bi an önceeee😟
Ayyss Rum16 artık sinirlerim bozuluyor !!! Emiyo emiyo emiyo emiyoooooo 15 dk uyuyo, sonra kucakkkkkk
TospikOglusum Mrc-19 sizin atak nezamn başladı acaba?doğmasi gereken tarihle bskiliyo .bizim 1., günümüz bugun
TospikOglusum Ayyss 3ay20günlüguz 4.atagi bugün giriş yaptık tam 35gün sürüyomus yani kasim 22ye kadar .bakalım neler bekliyo benide🙈🙈🙈
Ayyss TospikOglusum eneee nasılll doğöası gereken??? Geröek doğum tarihi değil öi? Benimki 14 temmuzda doğacaktı erken 26 haziranda doğdu
TospikOglusum kuzeykilic tabi cnm hesaplıyor.com adresinde bebek atak haftası yazıyorsun orda bebeğinin doğması gereken tarihi giriyosun hesapliyo
Karpuzreceli Ayyss yalnız değilsin merak etme 3 ay 26 gunluğuz toplaşıp hep birlikte delirelim. Benım ki huy yaptı memede uyumayı abartı artk meme ağzındayken uyumak ıstıyor🤦🏻♀️Çözüm bulursan etiketle lütfen benı 🤒
TospikOglusum Karpuzreceli valla canm.cogu kişi doğru diyor diğer ataklarda tuttu benim ama bunda gorucez bakalım.valla 4.qy atagindan acayip tırsıyom🙈
TospikOglusum Ayyss tatlım benimde 9temmuzda doğması gerkiyodu yani 40hqftanin tammlandigi tarih fakat 29haziranda sezeryan oldum .bende 9temmuzq göre hesapliyrm doğrusu o sekilde