sarekusunannesi Deletedmom4018 vallahi ben zorlanirim diye hamur işi tuketmemeye çalıştım kayısı meyve suyu da tuketiyorum 2 gündür iyi gelir. diye ama zorlaniyorum bayağı suya da önem gosteriyorum teşekkür ederim ☺️
Bahar_12aras sarekusunannesi elinden geldikçe sıvı şeyler tüket kabız olacağın ve sert şeylerden uzak dur ben hastanedeyken kabız olmamam için ilaç vermişlerdi eğer çok kötü olursanız doktorunuza ya da eczaneden ilaç alabilirsiniz
metehanmom_ sarekusunannesi gaz ve büyük tuvalet yapmadan hastaneden çıkarmıyorlar diye biliyorum ama sizi nasıl çıkardılar
sarekusunannesi metehanmom_ gaz yapmadan cikarmadi ama büyük tuvalet için bir sey soylemedi doktorum bilemedim
su-perisi sarekusunannesi canim sivi seyler tuketmeye dikkat et kayisi hosafi nescafe en iyi gelenler ama onun disinda devamli su ic corba ic sivi tuketmen lazim insallah bian once duzelir gecmis olsun..
Aylinim sarekusunannesi kesinlkle erik hoşafı ve bool su ılık için özellikle sabah erken saatlerde aç karnına
CekirdeksizLimon sarekusunannesi Ben sezeryan sonra hemen çıkabilmiştim ama hamilelikte yaşamıştım kabızlık çoook zor. Tüp bebek olduğu ve ıkınmamam için doktorum duphalac diye bi şurup vermişti. Onu eczaneye danışıp alabilirsiniz. Ve kesinlikle lavman en kolay yolu. Onuda alıp evde yapabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun 🙏🏼
Zehratzg sarekusunannesi bizim buranın baluk diye Bı yemwgo var logusa kadınlar kullanıyor hem ısındekı pıs kanı tamızliyo hem kabız olmuyorsun rahat cıkartıyprsun ıstersen tarif verebilirim bol dua edersin gercekten etkisi cok
busralab Canm günlerdir çıkamadığın için tuvaletin taşlaşmış oluyor çok can yakıyo. Kesinlikle bi fincan zeytinyağ iç, sonra yürü bide kuru kayısı yemiştim bunun üzerine beş tane çok iyi geldi bana.
Zehratzg sarekusunannesi 1 cay bardagı pekmezle 1 cay bardagı unu Bı kabın içinde çırp un ıcınde topal olmasın sonra ocaga al kaynayana kadar karıstır eger pekmezın sekerı cok gelirse su da ekleyebilirsin koyulastıgı zaman kapat Baska Bı tavada tere yagını kızdır ustune ekle ye gunde 2 defa emın ol o kadar rahat edeceksınkı