ehlenmomyy Kizlar 5 gundur adet olmuyorum. Test yaptim yapar yapmaz silik cizgi cikti suan bakiyorum kayboldu gitti. bu ne demek oluyor basina gelen varmi gebelik varmi yokmu simdi?
BuseveMinigi ehlenmomyy test 5 dk geçerse doğruluk payı düşer. İlk 5 dk içerisinde çıkan sonuç doğrudur. Bende oğlumu silik çizgiyle öğrenmiştim. En sağlıklısı gidip kan verin aklınızda şüphe olmasın. Hamileysenizde hakkınızda hayırlısı olsun 😊
delibirhatun ehlenmomyy ezcaneye gidemiyorsanız internetten bakıp karbonat testi yapin benimki doğru sonuç vermişti 🤷♀️
Brkgz ehlenmomyy bende iki kez yaptım ilk negatifti ama saatler sonra bakıyordum silik ikinci çiZgi çıkıyordu çok korktum kan verdim negatif çıktı 👍
ehlenmomyy Balkizlarim yaa oglani uyutup eczaneye gittm bir aceleyle yeniden nasil gidebilirim bilmiyorum ama kafam cok karisti neden boyle olmus olabilir inanilmaz bel agrim oluyor
Balkizlarim ehlenmomyy kaybolduysa bilemedim silikcizgi hamile olduğunu gösterir hayırlısı olsun hakkında 🤲✨
ehlenmomyy mirayybebek her zaman test yapardim suphelenince negatif cikardi adetlerim duzensizdir cunku dogumumdan beri ama bu sefer boylesi ilk defa basima geldi
Mom0363 Bence hamilesiniz. İlk 5 dk esas alınır testlerde. Silik çıkmış olması bile bi pozitiflik içerir. Kaldı ki adetiniz de gecikmiş. E hayırlı uğurlu olsun o zaman 🥳
Mom0363 Evet silik bir çizgi görünüyor. Bence hamilelik var. Bir tane daha test yapın bence. Orada da belli olur zaten
ehlenmomyy Mom0363 yaa bu cizgi uctu gitti ama ciktiginda cektm yinede varmidir acaba icim tuaf oldu🙊