Adamelis12 ebz09 bana da takılmadı 3 sene oldu çıkartalı 5 buçuk sene kullandım tel plak verdi ama bir süre sonra kullanamadım çıkardım sonra evlilik hamilelik derken bidaha da gidemedim evlenmeden önce vardiyalı çalışıyodum zaten bidaha hiç gitmedim yamulma oluyo ama öyle aşırı derece değil dışardan belli olmuyo hiç
ebz09 Adamelis12 disci ayagimin altinda olsa bende gitmemezlik yapmam ya keske yakin olsaydi insan hep firsat bulamiyor sizin uzakmiydi benimki gibi
ebz09 2lokummannesiii yaa bende de soyulma seklinde yuzum dokuldu hamileykenn gecti cok sukur sen biseybkullandinmi
ebz09 2lokummannesiii aslinda sudocrem iyi gelebilir ya tam nasil lekeler boyutlari ne sivilce lekesi gibi mi çil gibimi ya da kahverengi ya da mor bildigimizdogum lekesimi
Masalikoo Alt telim duruyor 5 aylık hamileydşm gitmeyi bıraktım 1 sene olacak gitmiyorum, üst telleride doğuma hazırlık için çıkarttırmıştım benim ön dişlerin arkasınada tel takmadılar dediğiniz gibi sadece plak ama inanın 1 gün takıyorsam 5 gün takmıyorum zaten tedavimden memnun değildim dilediğim gibi olmadı tedavimi sonlandırıcam 1 senelik dişi 4 sene oldu bitiremedler berbat bir hekime denk geldim zaten her kuruşunuda haram ettim, bu arada dişlerim ilk tellerin çıktığı gibi gözüme hoş görünmüyorlar açıkçası hevesimde kalmadı 😂
ebz09 Masalikoo ya gercekten Allah hepimizi iyilerle karsilastirsin discinin kotusu denk gelince cok beter oluyo 😂 😒ben de biraz iletisim konusunda sıkıntı yasadim ama onun disinda herseyleri (dolgu,kanal tdv,dis cekimi vs)mukemmeldi Siz nerede yasiyorsunuz bu disci nerede bu arada merak ettim
Masalikoo ebz09 Adana yaşıyorum kuzum ben,normal diş tedavim için gittiğimde ansızın karar verdim tele öneri ile o hekime taktırdım ama bin pişmanım 6bin lira çöp
Adamelis12 ebz09 evet bulunduğum ilçede yok başka ilçeye gitmem gerekiyodu 40 dk lık yok ve vardiyalı çalışırken asla olmuyo evlilik çocuk derken kaldı
ebz09 huzunkovankusu dis meselesi hepten maliyetli bende simdi lekeleri vs yaptirsam bi araba parası derler curukte var ya🙊 az daha uygun olsaa
huzunkovankusu ebz09 Evet ya şimdilerde daha daha artmıştır fiyatlar kesin 😕 Yapılacak çok şey var da işte hep erteliyorum ben de 😂
ebz09 huzunkovankusu valla bi dolgu 400 diyor burda artik ne yapsam bilmiyorum daha pahali diyende var tabi onlarda isini yqpiyor belki kur farki etkiliyor ama olan vatandaşa oluyor😂 bi devlet acilsa disciye gidicem cok memnunumda yakti korona bizi
ebz09 Defnemm22 zorla oturtturuyorum ama arka yine havada kaliyor Benim demek istedigim Tel sıkılmadiginda tekrar aradi aciliyordu dislerimin ondan korktum ama insallah daha bozulmaz Birde çürük baslangiclari yirmilik dis cekimi kirik disler lekeler beyazkatma derken tonla ugrasicam yine Devlet acilsa bi rahatlicam 🙈
Defnemm22 ebz09 o plak bozulmaması için kullanılıyor işte keşke unutmasaydınız 4 5 gün bile dişlerin haraket etmesi için yeterli bir süre siz yenisini yaptırana kadar o plağı takın genede en azından ön dişleriniz kaymasın diğer sorunlar bir şekilde çözülür lekeler kırıklar yapılır
Uftade ebz09 🤚🏻 Ben taktırdım canım, 4 sene kaldı, arkadan tel takmadı, plak ben takamadım aşırı rahatsız ediciydi, onbir sene önce takıldı, 7-8 sene önce çıktı, kayma olmadı.