Defnemm22 soyle bastan anlatayim
2017 Eylül’de taktırdım diş telini oncesinde 4 diş çekildi damaklarım küçük dişlerim büyükmüş ve sonra tedaviye başlandı köpek dişlerim damağımın üstündeydi ve alt dişlerim tamamen yamuktu 2018′in sonunda hamileydim hamileyken diş teli sıktırmanın dişlerime zarar vereceğini ve dişlerimi dökeceğini vs birçok şey söylendi bana etrafım tarafından
bende maalesef inandım ve gitmedim o surecte Hamileliğin boyunca neredeyse gidemedim 1 2 sefer disinda
dişlerimde Tabii ki tekrar yamulmalar gevsemeler oldu Diş doktoruma korona ilk ciktigindada gidemedim yani ilk 4-5 ay öyle gidemedim derken neredeyse bir sene benim yüzümden aksaklık oldu tel sıktırmaya gidemedim bu süreçte 2 tane yirmilik dişim çekildi diye hatırlıyorum ve en son gittiğimde alt Dişlerimin tamamen düzeldiğini düşünmüyordum Çünkü hala (disimin arasi acikti yeni duzelmisti 1 ay kadar oncesinde)o tel yeni sıkıldığında ki sallantı olur ya o vardı yani sanki alt dişlerim daha düzelmemişti sadece üst tel’in çıkacağını söylemelerine rağmen alt diş tellerimi de çıkarttılar ve plak verdiler ve bir ve Doktorum benim hamileyken kullandığım vitaminler yüzünden ve yanlış yumuşak fırça kullanımı yüzünden Dişlerimde leke olduğunu birkaçının kırıldığını ve çürük olduğunu acilen yaptırmam gereken dişlerimi olduğunu da ekledi yani benim şu anki sorum ve sıkıntım Aslında Dişçi ile güzel bir iletişimin olmamasına dayalı sorduğum sorulara cevap Alamam ondan ötürü Şu an acaba plak yerine dişlerimi arkadan tel Neden takmadılar Çünkü ben düzeldiğini düşünmüyordum ve hissetmiyordum yani Dişlerimin tekrar bozulacağını bile bile alt diş telinde çıkardılar gibime geliyor Çünkü borcum bitti ve diş teli mi öyle çıkardılar dusunsenize 1 ay oncesinde alt disimin arasi acikti 1 ay sonra kontrole gittim tel cikti duzgun görünüyor diye