_mrvearass19 Belinay19 korkmayın 6 saatte bir verebilirsiniz şurubu eğer yükselirse 38 i geçerse doktora gidersiniz soguk algınlığını falan olabilir çok geçmiş olsun
Basakbadee Belinay19 37.1 e kadar falan hiç endişelenme normal de 36.5 vs oluyor ama ortam ısısı ya da emiyorsa o bile 37 yapar
Hlal Belinay19 4 saat arayla verin demisdi doktor bize, benm.kizimda geçenlerde çok ateşlendi düşmedi düşmeyen atesse enfeksiyon.olabilir bizimkinin idrar ile kan enfeksiyon varmış ,bende disden sanmisdim
Belinay19 Hlal şuan yok düşmüş bian öyle oldu anlamadım odyaa geldik uyuması için ya sıcak geldi bimmiyorum geçmiş olsun sizede
Esmataha Belinay19 canım 37.5 den sonra ateş varlığından bahsedebiliriz. İlacı 38 ve üstüne çıktığı zaman vermelisin. Endişelenme üşümeyecek gibi üzerini incelt ara ara da kontrol et yeterli.
Esmataha Belinay19 şuan normal canım. Eğer uyanıksa ve evinizin ısısı iyiyse bi duş aldırabilirsin. Hem rahat uyur hemde ateşi için önlem almış olursun.
Belinay19 Esmataha uyuyor canım şuqn tekrar ölçtüm 36.6 çok şükür Allah razı olsun hepinizden teşekkür ederim için rahattiniz
Mucizem04 Belinay19 ateşi şuan yokateş başlangıcı var canım baktın yavaş yavaş yükseliyor elinde olan ateş düşürücü şurup varsa ver yine üzerini uzun kollu olacak şekilde incelt 2-3 saat de bir takip et ateşini inşaAllah geçecektir bizde 4 gündür ateşler içersinde yanıyoruz
Belinay19 Mucizem04 hala devam ediyor bizimde hafif seyrediyor yavaş yavaş 38 e kadar çikip geri iniyor 🤷 teşekkür ederim geçmiş olsun sizede