Belinay19 Bebeğim ilk ölçtüm 37.8 çıktı sonrasında aralarında zaman var tabi 37.3 en son 37.1 üstünü incelttim ilaç verdim vs bebek ateşi kaç olmalı şuan başında bekliyorum havele vs korkuyorum
Ssancak Belinay19 bebeklerde 37,5 üzeri ateş kabul ediliyor. 6 saatte bir calpol şurup verilir ama daha yüksek bir ateşse 4 saatte bir verebilirsiniz. 38,5 tan sonrası tehlikeli oluyor
Hlal Belinay19 4 saat arayla verin demisdi doktor bize, benm.kizimda geçenlerde çok ateşlendi düşmedi düşmeyen atesse enfeksiyon.olabilir bizimkinin idrar ile kan enfeksiyon varmış ,bende disden sanmisdim
_mrvearass19 Canım 38 den sonra korkun diyor doktorlar genelde evde varsa calpol şurup verebilirsin bir çay kaşığı
Belinay19 _mrvearass19 verdim 37.8 olunca bianda olunca korktum çok bide sonrasında uyudu uyku zamanı gelmişti zaten ama yine içim rahat değil 🤔
Nilloss Belinay19 37.1 ateş Yüksek ateş değil ,Öncelikle sakin olun o yüzden. Ama devamlı takibini yapın kaç aylık bebeğiniz
Belinay19 Nilloss yasina girmesine bı hafta var canım, yapıyorum sürekli başındayım endisenlebdim çok ilk bebegim böyle konularda panik oluyorum
_mrvearass19 Belinay19 korkmayın 6 saatte bir verebilirsiniz şurubu eğer yükselirse 38 i geçerse doktora gidersiniz soguk algınlığını falan olabilir çok geçmiş olsun
Vera1810 Belinay19 canım dr lar 38.5 üstü müdale edın dıyordu bızım dr umuz ama bende cok korkuyorum o yuzden 38 de müdahale ettim bır kere ilaç vardım calpol 3 4 saate arayla verebilirsin aşı falan mı oldu
Belinay19 Vera1810 yok canım aşı değilde dış sanırım sürekli eli agiznda biraz kabarmış gibi yada usuttu ikisinden biri yani hemen hemen hiç ateşlenmesi desem yeridir o yüzden endislendim
Basakbadee 37.5 üzeri 6 ay ve öncesi bebekler için tehlikelidir . 6 aydan büyükse 38.5 üzeri tehlike kaç aylı k
Vera1810 Belinay19 gecmıs olsun canım calpol hem agrı kesici hem ates düşürücü dişten dolayı agrısıda varsa rahatlar biraz
Seyma05 Belinay19 calpolü 4 saat arayla demişlerdi bana canım 37.1 çok yüksek değil 38 den sonra sıkıntı birde eğer düşmez de bez felan koyarsan çok soğuk su yapma sirke de kullanma
Belinay19 Seyma05 normal olanı bebeklerde kaç oluyor onu bilmiyorum bı bilginiz var mı çok teşekkür ederim