Kayramirza54 Dört gündür bebelac gold 2 ye başladım oğlum ishal oldu günde iki kere yapar oldu daha önce sma kullanıyordum iki üç günde bir yapardı geçermi bi süre sonra yoksa değiştirmelimiyim mama yı?
Ozlemkose85 Kayramirza54 bende 7 aydir kullaniyorum bi sorun yasamadim hatta kabizlik yapmadigi icin bu mamada kaldik.digerleri gaz ve kabizlik yapti bizde.bnm.oglumda bazen gunde 2 kez yapiyor.
Kayramirza54 Minikprenseselo birkaç gün daha gözlemlicem bakalım aynı şekilde devam ederse bırakmayı düşünüyorum
Labrinth Kayramirza54 hala beklemedeyiz 😂 kimse yazmazsa ben sabah doktoruma sorarım sanada yazarım canım
Kayramirza54 Ozlemkose85 bebekten bebeğe değişiyor demekki günde iki kez normal mi ishal şeklinde mi yapıyor
Baharuras-21 Kayramirza54 bizimde kilo alımı az diye doktor bebelac gold önerdi öncesi sma kullanıyordm ve günde iki üç defa kaka yapıuor ishalmi oluyor böyle anlamadım değiştirsemmi mamayı bilemedim
Ozlemkose85 Kayramirza54 genelde ishal gibi oluyor ama cok sulu degil.doktoru normal dedi bize.biz ek gidaya basladigimiz icin oyle zamnlar oluyor ki 3 kez bile yapiyor
TalentedMom Kayramirza54 ben bebelac gold 2 numara kullanıyorum hiç ishal sorunu yaşamadık hatta bebelac golda 2 numarayla başladım önceden başka marka kullanıyordum 2 numara belki iyi gelmemiş olabilir bebeğinize başka markanın 2 numarasını denetin isterseniz
Kayramirza54 TalentedMom zaten 6.ayına kadar sma kulladım cnm kutular değişti onda da eski üretim kutu bulamadım içerikde değişmiş yenilerde ondan 2 numara mamaya geçince bebelac gold aldım olmadı tekrar sma alırım mecbur yeni kutulardan