birdefnehikayem Ozalmir merhaba hayır yaştan değil 29 yaşımda doğum yaptım sebebini kimse bilmiyor tüm test ve taramalar tapıldı en ufak belirti toktu doğumdan sonra kan analizi ile öğrendik
birdefnehikayem [bilinmeyen] çok isterim gerçekten kızımın sürekli oyun ve arkadaşa ihtiyacı var çok sosyal bir anne kız ikilisiyiz zaten bucadayız bizde :)😇
birdefnehikayem Rabia88 Rabia88 karşıyaka da yeni bir merkez bulduk eğitime geliyoruz sürekli ama kızımla araç kullanamıyorum birileri oluyo hep yanımda siz gelitseniz bucaya beklerim ya da baharda ksl da buluşurız inşallah☺️
birdefnehikayem Princesmother çok teşekkür ederim desteğiniz için yeni geldim aranıza ama kendimi iyi hissettim❤️🙏
Princesmother birdefnehikayem bende izmirliyim.ama usaka gelin gittim ama su anda tatildeyim izmirde ailemin yaninda ❤
birdefnehikayem [bilinmeyen] Allah razı olsun desteğiniz için çok teşekkür ederim umarım bizden sonra gelen başka ailelere de ışık oluruz.Güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim🙏❤️
Zhdsngz birdefnehikayem güzel gönlünüze sağlık sizler iyi olun ki evladınız daha daha iyi olsun her geçen gün insallah💕
Ipekk birdefnehikayem Bahtı şansı hep açık olsun güzel meleğininizin. Allah sizi birbirinize bağışlasın🙏🏻
Heraninannesi birdefnehikayem Instagram hesabınızı inceledim ne güzel annesiniz gözlerim doldu ne kadar tatlı bir kız minik defne ♥️🙏