Nur-24-20 Kızlar bebeğim 3 aylık oyun Halısı alsam oyalanır mı oyun Halısı kullananlar memnun mu acaba boşuna almak istemiyorum ☺️
Goktug1308 Nur-24-20 bende burda bekleyeyim 2 aylık bebeğim..e bebekte piyanolu oyun halısını almayı düşünüyorum
Egelim Nur-24-20 2 ay 22 günlük bebeğim, yaklaşık 20 gündür kullanıyoruz, günlük toplam da ortalama 2-3 saat bebeğim onunla vakit geçiriyor. ben memnun kaldım.
Tosbigim Nur-24-20 ben almadım tam alacakken dönmeye başladı vazgeçtim ama kardeşlerimin vardı küçükken severek bakıyorlardı
GokturkAlp Nur-24-20 Ben tavsiye ederim,bizde 3 aylıkken aldık. El kol kaslarının gelişimi ve koordinasyonu için çok ideal. Dönmeye başlayınca sırt ve boyun kaslarının gelişimi için etkili. Halının üzerindeki desenlere dokunmaya, görmeye çalışıyorlar.
Linasmom1 Nur-24-20 biz 2 aylığız piyanolu olanlardqn var bizde hem muziklerini hemde asılı olan oyuncaklarin dikkatini cektigini farkediyorum bence alınmalı cunku bu kadar küçükken yapacaklari seyler zaten kısıtlı, vakit geçirebilecekleri bir kac şey var buda onlardan birisi bence ☺️
Aysayd Nur-24-20 benim oğlumda 3 +8 renkler çok dikkatini çekiyor çoraplarını üzerinde renkli bişey varsa kollarını seyrediyor. Ben almayı düşünüyorum
Ervanur55 Bende almayı düşünüyorum iki aylık bebeğim kucağa çok alıştı kucak dışında hiç bi yerde durmuyo puset, koltuk, beşik vs koyduğum anda bağıra bağıra ağlıyo onda durur sizce bana da fikir verir misiniz?
Egelim Ervanur55 2 aylık bebek kucağa alışmaz, sizi istiyordur. beşiğine dönence de alabilirsiniz, oyun halısı da. bayağı dikkatlerini çekiyor.
Aysen58 Nur-24-20 piyonali aldım 5 buçuk aylık hala zevkle oynuyor. Birde dönence aldım ( besigine taktım) onu izleyerekte vakit geciriyor
yigit57 Nur-24-20 benim oğlum 6 aylık ben 2.5 aylıktan beri koyuyorum çok ta güzel oynuyor :) piyanolu olandan, indirimden düşürüp 89 TL ye mi ne almıştım.
Ervanur55 Egelim sadece kucağa slmam sakinleştirmiyor ve ayağa kalkıp gezmem gerekiyor otururken yine ağlıyor kim slıp kucağına gezdirirse öyle duruyor bir dakika bile yerde durmuyor abartmıyorum gerçekten 1 dakika bile bende beni istediği içindir diye düşünüyordum ama çok fazla bide benle değil herkesle sakinleştiği için alışkanlık diyorum😥 bilmiyorum nasıl koyduğum zaman durmayı öğreteceğim
Egelim Nur-24-20 sevmeyen bebek olduğunu sanmıyorum, Görselleri ve nesneleri keşfetme döneminde oldukları için bayağı ilgilerini çekiyor, böyle böyle bir süre sonra kucak istemeyecek.
BerenandMom Nur-24-20 fisher price oyun halısı jimnastik merkezi çok memnunum oyuncaklara degdikce müzik çalıyor ışıklar yanıyor top atınca da ayni sekil internetten videolarını izleyin normal oyun halilarının kullanım süresi kisa bunun toplu kismi olduğu icin büyüyünce de kullanabiliyor hem oturarak hem ayakta
Nur-24-20 Kızlar hepinize teşekkür ediyorum Alıcam inşallah kızım hep kucak da o da bende biraz rahatlarız🤗🤗