Busranne28 Kendi saçınızı parmağınıza dolayıp dikkatlice de aldırabilirsiniz , bende karbonat denedim kusunca saçımı denedim onda hem güldü hemde temizlendi
gokgok Adile06 yok önce karbonatlı su yaptık geçmedi sonra mikositatin vermişti doktor anne memesine de damlatsin dedi. Ama öyle yapış yapış ki canım çok yanıyorsu kuruyunca fln. Bi süre onu damlattık ama çok küçükt hemen yutuyordu bi işe yaramadı. Bitmeye yakın baktık olmayacak karbonatlı suya geri döndük. Ben meme uçlarımı da sildim karbonatlı suyla sonra duruladım. Geçmişti bi süre sonra
Busranne28 Okyanus54 Saçımdan bir tutam parmağıma doladım ağzını açtırıp aldırdım pamukçukları hiçte kalmadı saçla birlikte geldi hep , hem kolay hem ağlamıyor bebeğim gıdıklanıyor
gokgok Bir fincan suya (hazır suyu kaynattım) 1 çay kaşığı karbonat atıp karıştırdım. Gazlı bezi parmağıma dolayıp bu yaptığım suya batırıp sildim.
Busranne28 Adile06 Ben her uyanık olduğunda yapıyordum zaten saçla birlikte geliyor pamukçuk , geçince kalmayınca her memeden sonra su verdim
Busranne28 Okyanus54 silebildiğin yerleri sildir canım her emzirmeden sonra suyunu içir 1 damla bile olsa sonra kalmıyor bişey
Z44 filtrelikahve nasil kullandınız mikostatini benegim 11.5 aylık pamukcuk oldu nasil vereceğim bu ilacı yardım lütfen?