Bernacicek Hanımlar merhaba, bebeğin 4. Ay atağı döneminde olan ya da atağı atlatmış anneler düşüncelerimi paylaşabilir mi? Birbirimize destek olalım, hem de bu dönemi atlatan annelerin tecrübelerinden yararlanalım 🌹
Omur160620 Bernacicek 4 ay 2 günlük atak tayız iştahsızlık var sürekli ağlama modunda. Uykusu gazdan yoktu zaten aynı devam uykusuzluğa
Kolera Bernacicek bizim takvime göre daha dün bitti atağımız sürekli mız mız kucak isteme gezmek isteme tek başına oyalanmama en büyük sıkıntıydı inşaAllah düzelir daha dün bittiği için daha anlayamadım 😁 uykuya geçişlerde de fazlasıyla zorlanma vardı ve özellikle 1 hafta gece 15 kez falan memeye kalkıyordu artık bırakmıyordum beraber yatıyorduk yat kalk kafam fena olmuştu
Mommyyy_1 Bernacicek o kadar zorki sürekli zırlıyo hep kucak istiyo kucakta da sıkılıyo uyumuyor uyuyunca da hemen uyanıyor arabasına koyup çıkarıyorum sadece öyle mutlu oluyo etrafı seyrediyo suan bile bunu zor yazdırıyor bana 3 ay 27 günlük😪
Canimm Bernacicek açlıktan ölecek 2saatte bı mama yiyen kızım 3saati geçiyor yinede yemiyor huysuzluk uykusundan kalkıp huysuzlanma uyuyamama sürekli kucak ve sallanmak isteği tam içindeyim 4+11deyiz.
Bernacicek Sweett Sweett Canimm Mommyyy_1 Kolera Allah hepinizin yardımcısı olsun. Ben de çok zorlanıyorum. Bazen onla beraber bende ağlıyorum hatta ne yapacağımı bilmiyorum
Sweett Bernacicek geceleri yatağında değil kucağımda uyuyo ve çok acayip Bi şekilde yatağına koyduğum an sanki hiiç uyumamış gibi gözlerini açıp bana bakıyo ve ağlıyor sürekli evin içinde gezmek istiyor geceyarısı 3 de zar zor uyuyor sabaha kadar da 500 defa falan kalkıyor heralde emmek için. Meme de emmek istemiyor büyük sıkıntı emzirmek büyük bir sabırla devam ediyorum zorla da olsa emzirmeye direniyorum. Ne zaman biticek bu 4ay atağı 🤦♀️
Humi Bernacicek biraz uzun ve zor bi atak ama gozlerine bakinca kendimi iyi hissediyordum. Geciyor tabi verilebilicek bi tavsiyem yok. Dogaclama yasadik. Birbirimizle yapisik geziyorduk. Normslde gece 1 kez kalkan cocugum atakla birlikte 2 aydir 4-5 defa kalkmaya basladi huyu degisti 😂
Burcem Bernacicek 4 ay 16 günlük kızım var kuş uykusu gündüz binbir zahmetle uyutuyorum arkamdan uyanıyor gece desen sürekli kıpır kıpır (diş sıkıntımızdan) derin uyumuyor bazen çığlık çığlığa uyanıyor gecem gündüzüme karıştı artık beynim uyuştu 🤯 emzirirken kan ter içinde kalıyoruz ikimiz de . Sürekli kucak istiyor hiç bir şeyden zevk almıyor çabuk sıkılıyor iki gülüyorsa üç ağlıyor 🥴🥴 yine de işte gülünce derdin tasan kalmıyor ☺️ Enerjini öyle topluyosun
aLmisMomSs Hanımlar bugün bir video izledm Osman gönülalın atak dönemi 4. Ay bitince uykular eskiye dönüyormuş daha iyi oluyormuş bitip dönen var mı?
AsyaDuru Bernacicek en zor zamanımdı der ve susarım hatırlamak bile istemiyorum inşallah sizin çocuğunuz sizi zorlamaz
aLmisMomSs AsyaDuru bunu bilmek bile bir umut artık gece uykusuna hasret kaldım 2 saat deliksiz uyumuyor kalkıyor mırıldanıyor emzik alıp susuyor hop bir daha aç değildir diyr meme vermiyorum iui mi kötü bilmiyorum
FadimeCigdem Bernacicek Bizimde bir hafta kaldı atağın bitmesine ben hepsine bi şekilde katlanıyorum da meme reddi yaşıcaz diye çok korkuyorum emmek istemiyor hep uykulu emziriyorum. Bi bi bitse de düzgünce emse en çok ona sevincem.
Edanurdg Bernacicek 4 ay 26 günlüğüz baya zorluyor yanından ayrılmama izin vermiyor resmen o ağlarken gidiyorum tuvalete iştahsızlık aldı başını gitti gece geç uyurdu ama uyuduğunda da güzel uyurdu şimdi 5dk da bir emziğini düşürüp ağlıyor oturmak yatmak oyun oynamak konuşmak sallanmak hiç bir şey istemiyor sadece arabayla dışarı çıkınca sakin ama korkudan pek çıkaramıyorum
AsyaDuru aLmisMomSs Emiyorsa gece uykusundan önce sütü sağıp biberonla verin. O zaman daha uzun süre uyur. Bi arkadaşım bana söylemişti denedim gerçekten daha uzun süre uyudu
Edanurdg aLmisMomSs saat başı olsa cidden şükredicem kızım uyuduktan sonra biraz kafamı dinleyim diye içeri oturdum 25dk da 6 defa ağladı emzik düştü diye 😭😭
aLmisMomSs AsyaDuru emiyor elhamdulillah ama meme mama gidiyoruz ve yatmadan mama da veriyorum inanın değişen olmuyor