Anakonda Kaganpasa20 kremsi hatta beyaz beyaz yağ parçaları oluyordu sanırım o zaman sütüm yağlı geliyorsu ya da yediğim birşey ağır geldi sma dönemki tuvaleti çok pis kokuyordu, şimdi yapınca krema gibi kokuyor üşütmüş de ben bilememişim galiba
Anakonda Kaganpasa20 kuzum 2 gğndğr venim oğlanın kaka seyri değişti hemen sana yazayım dedim kocam süt yapsın diye tahin pekmez karıştırıvermişti 2 gğndür onu yiyorum oğlan kakasını bi yapıyo bi yapıyo çok çok hem de. Kakanın kokusu direk tahin kokuyo. İnternetten baktım Bağırsakları rahatlatır diyo
Kadze Kaganpasa20 hardal sarisi ayluk kontrolune gittigimde tekrar soracağım doktora 5 6 gün yapmıyor mecbur fitil atıyorum ıkınıyor ve kusuyor yapamadıkça sadece gaz çıkarıyor kendi kendine sadece sürülmüş gibi makat ağzında kalıyor ama yapamiyor
Kadze Kaganpasa20 hayır normal kaka yapıyor fitille ama normalde sadece kalayı yapmıyor renkte sıkıntı yok mukus yok
Durumommy Ahh bu kakalar benim kızımda 27 günlük ilk önce mukuslu kaka yaptı sonra yeşile döndü kahve parçalar var içinde bende anlamadım 2 haftadır süt ürünü tüketmiyorum ama bu kahverengi şeyler canımı sıktı doktora foto attım devam ederse tahlil yapalım dedi