Kaganpasa20 Mrb . Arkadaslar bebegim 2 ay 23 günlük. Duzenli bir kaka yapma durumu vardi . Ilk defa 5 gundur kaka yapmadi bugun poposunu uyarir uyarmaz krem kivaminda ne sari ne yesil koyu hardal kivaminda bi kaka yapti ve yapis yapis gibiydi. Yaparken hic zorlanma yok makatta catlak yok. Normal durumunda huzursuzluk yok. Anne sutu aliyor sadece. Ama tedirgin oldum bunlari yasayan var mi ?? Lutfen bana bilgi verin :( :(
hmrvkara Kaganpasa20 canım anne sütü alanlarda gecikme durumu oluyormuş bizimde oldu 1 hafta yapmamştı kendiliğinden yaptı. Ama rengi normal gibi kaka içinde beklediği içindir koyuluk bence daha fazla oynama bol masaj yap kendiliğinden gelsin.
Kadze Kaganpasa20 bugün 3 aylik olduk nerdeyse 1 aydır bizdede aynı sorun vae 5 6 gün yapmıyor 7.gün fitil atıyorum yaptıktan sorna rahatlıyor ıkınıyor ikindikca kusuyor çocuk 5 güne kadar normal dedi doktor ama yapamadıkça darlaniyor 3.ay kontrolümüzde tekrar soracağım
Anakonda Kaganpasa20 kuzumbizdenyaşadık 2 hafta sürdü doktorumuz 5 gün yapamazsa fitili öyle ver dedi ben ilk zamanlar uyarıyordum arıkbyapmayı bıraktım. Şimdi günlük veya 2 günde bir kendi yapıyor. Etrafımdakiler bilerek yapmıyordur yedikleri kilo oluyordur dedi gerçekten de kilosu birden fark etti
Kaganpasa20 [bilinmeyen] krem kivami olmasi normal mi yani :( cok endise ediyorum bosuna cocugumu hastanelerde suruklemek de istemiyorum
hmrvkara Kaganpasa20 yok hayır bizimki jel kıvamında yediklenize görede değişebilir bebeklerin kakası
Barismehtap Kaganpasa20 yapışkan gibiyse süt alerjisi olma durumu olabilir,yine kontrole kadar takip edin ve doktoruyla paylaşın bence
Burcutuna Benim bebeğim de 5 gündür yapmıyor 😢benimkide sadece anne sütü alıyor sen yapışkan geldi demişsin yapışkan olunca süt alerjisi diyorlar genelde en korktuğum inşallah bebelerimizde öyle bişe çıkmaz 😢
Kaganpasa20 Burcutuna ben artik endişe etmekten yoruldum artik:( doktorum deride döküntû de olmali demisti süt alerjisi için. Allah buyuktur bekleyip gorucez :(
hmrvkara Kaganpasa20 Burcutuna bende bi ara şüphelendim iki gün süt ürünleri yemeyi kestim 12 saatte yediklerimiz sütr geçiyor öyle hesapladm baktım kakası aynı sonra doktor kontrolüne gittim normal dedi kakasının fotosuu çekmiştim 😄 gercekten çok endişeleniyoruz bide hemen internete bakıp acaba bizde varmıdır diyoruz 🙄🙄
Kadze Kaganpasa20 hardal sarisi ayluk kontrolune gittigimde tekrar soracağım doktora 5 6 gün yapmıyor mecbur fitil atıyorum ıkınıyor ve kusuyor yapamadıkça sadece gaz çıkarıyor kendi kendine sadece sürülmüş gibi makat ağzında kalıyor ama yapamiyor
Anakonda Kaganpasa20 kremsi hatta beyaz beyaz yağ parçaları oluyordu sanırım o zaman sütüm yağlı geliyorsu ya da yediğim birşey ağır geldi sma dönemki tuvaleti çok pis kokuyordu, şimdi yapınca krema gibi kokuyor üşütmüş de ben bilememişim galiba