Deletedmom368 Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hanımlar. Birdaha ki yaptığım da kimyon ile yapıcam kızımın yemeğini. Tekrar teşekkür ederim. 🙏🌸❤️🥰
Bilgeanneler Deletedmom368 En az 24 saat ıslatın iki kere suyu değiştirin ve ıslattığınız suya elma sirkesi koyun azıcık.🙂
DogaLina Deletedmom368 10. ayda atak var hatta uyku gerilemesi olafak geciyo. bizde 11 ayligiz hala atlatamadik. 4.ay atagi bile yasamamistik oysakii hersey tepetaklak oldu 10.ayda
Ikraltan Deletedmom368 ben gaz yapmasın diye içine yapacağım miktara göre göz kararı karbonat ekliyorum annem demişti ona da aşçı bir komşuları demiş çok önceden bence işe yarıyor ama deneyin isterseniz
Wolverine DogaLina oğlum dönüyor, emekliyor, oturuyor, yuvarlanıyor ama gazı var hep. Donmeyle ilgisi yok. Nohut bana da gaz yapiyo hele ki ilk deneyim bebeklerde yapabilir normal.
DogaLina Wolverine gaz yapmaz degil zaten donen cocuk gazini cikartir. gaz sancisi cekmez. hareket ettikce tutmaz icinde. yetiskinlerdede oldugu gibi.
Wolverine DogaLina cekiyo işte 😊😊 gece ölür zaten gaz sancısı gündüz değil. Ve maalesef dönmesiyle çıkardığı gaz geceyi pek etkilemiyo
DogaLina Wolverine zehra taner zincirli doktorumuzun adi kendisine iletirseniz daha detayli aciklar 😊
Mom16 Deletedmom368 gaz yapmaması için ıslattığım suya karbonat koyuyorum o gazı alıyor yemeği yaparken de kimyon ki her yemeğe mutlaka kimyon atarım.
Bitikmomi DogaLina benim oğlumun adı da Aras kuş lütfen bu bilgiyi oğlumla da paylaşır mısınız kendisi emeklediği halde gaz sancısı çekiyoruz 🤣🤣