limonlucizkek Merhaba arkadaşlara buraya yeni taşındım.Detayli muayene eden bir çocuk doktoru arıyorum.Onerebil3c3gim bir isim var midir???
Mom19 limonlucizkek Ben kızıma o hastanede erken doğum yaptım kendisi yenidoğan doktoru 1 yaşına kadar ona götürdüm . Numarasınida veriyor istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz.
_ikiprensannesi_ limonlucizkek Pendik Anadolu polikinliği veysel bey işinde çok iyidir çok ilgili doktordur 👍🏻
limonlucizkek _ikiprensannesi_ iyiymiş ya bezini falan açıp bakıyor mu canım birkaç doktora gittim bakmıyorlar
_ikiprensannesi_ limonlucizkek bakıyor canım tabi herşeyiyle ilgileniyor benim bütün akrabalarımın çocuklarının doktoru onlarda çok önerir mesela benim oğlumun geçmek bilmeyen gazı vardı artık karnı morarmıştı resmen 2 haftada geçti onun dediği masajları yaparak damlaları kullanarak filan
Balcaozlem34 limonlucizkek Pendik yüzyıl da bayan doktor var Nesrin di galiba adı tam hatırlayamıyorum ama güzel ilgilenmişti kızımla
Minikkelebegim limonlucizkek Pendik medipol hastanesinde var gittiğimiz bir doktor eğer özele gidecekseniz :) sermin kuruyu öneririm
Minikkelebegim limonlucizkek ben doğumdan sonra ücretsiz muayeneye götürmüştüm o yüzden bilmiyorum o bölümün ücretlerini ararsan bilgi verirler :)