Alpinannesi1 Ayaklarım da sallaya sallaya ayaklarımı hissetmiyorum artık narkoz yemiş gibiyim 😂ve benim oğlum yine de uyumamakta direniyor 🥺Canın sağolsun bitanem elbet bugünler geçici💙
Egemenin_Annesi Alpinannesi1 benim Bebegim suan uyuyorda noluyor deli dana gibi yatakta bi saga bi sola ve her gece böyle artik ilallah ettirdi bana yavrum ..
Seherronya Alpinannesi1 13 aylığız hala deli gibi sallıyorum şuan ayağımda ve uyumaya hiç niyeti yokmuş gibi duruyo :/
Alpinannesi1 Eymensmyra valla artık bağırmamak için zor tutuyorum kendimi uykusu var ama direnip uyumuyo
MisSaLyaa 9 a 5 kala basladim eeee piş pış ama halaaa yatakta geziyorrr kafayi yicem yarin hafta sonu bir birakta adamla oturayimm ama yokkk 🙄
Alpinannesi1 MisSaLyaa güya çay demledim içmek için buz gibi oldu bırakmıyoki içiyim uyumasada uslu dursa yine neyse ne ama oda yok
asyasare MisSaLyaa 9 a 10 kala basladim ben de uyutma calismalarina. normalde sakin kendi kendine uyuyan bebegim 3 gundur uyumuyor 🤦♀️ ayakta sallamaya kadar gttim yok anam yastiktan atiyor kendini. en son ben uzandim gogsume de o uzandi oyle uyudu simdi yatirdim ciktim. darisi size olsun
Alpinannesi1 AtaVeAnnesii kuzum benimki artık sallanan beşikte yatmıyo büyük beşiği de sallanmıyor ne yazık ki mecburen ayakta sallıyorum
MisSaLyaa Alpinannesi1 vala bende ya esimle hiccc oturamiyoruz zaman ayiramiyoruz inan ki kizimizi uyutalim derken baba uyuyor yazik 😊