edaozdxxr İdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorsunuz. Bu sebeple trombosit sayısı yüksek çıkmış. Gayet normal bir durum bu.
Cngzhn Korkma hc bsey olmaz ben de hala dusuklugunu yasiyorm ki dusukluk de cok tehlikeli,hamilelik insani cok yipratiyor,hormonal seyler bunlar,doktor gorsun ilac vercektr
melasya Defnem20 benimde hiic belirtim yoktu halsizlik ve bel agrisiyla gittim kanda mikrop crp 100 idrarda lokosit cikti oysa hic idrarda yanma aci yoktu antibiyotik ile kendime gwldim sukur surwkli halsizdim heryerde uyuyodum
esmerayes Defnem20 ikisidd hafif yuksek sinirin biraz ustunde canim endiselenme enfeksiyon geciriyosun demekki su an
Mommy_ Defnem20 Kaç yıllık Hematoloji hemşiresiyim. Bu değerler ile kanser olmanız mümkün değil. Telaş yapmayın. Vücudunuzda enfeksiyon var muhtemelen
eylulmeselesi Mommy_ canım bırsey sorabılır mıyım boynumun gırtlagımın yanı adem elmasının yanında şişlik var elıme gelıyor cok oynadım elimle hareketlı bırsey doktora gıttım kan degerlerım ıyı ultrasonds hıcbırsey cıkmadı ama korkuyorum ınternete bakıyorum sureklı endıse etmelı mıyım ultrason net sonuc verır dıyor herkes zaten panik atağım cevap verırsen cok sevınırım
Goktusum Mommy_ merhaba size birşey sorabilir miyim hematoloji hemsiresiyim demişsiniz ya . Benim vücudumda morluklar çıkıyor 1 hafta içinde geçiyor . PLT wbc ve diğer değerlerime baktırdım normal çıktı ama neden oluyor olabilir moralim çok bozuk yardımcı olursanız sevinirim. B12 ve demir eksikliği var
Busranisa Defnem20 merhaba eski post ama araştırıyordum karşıma cıktı benımde kızım 3 aylık 2 gün önce alerji doktoruna gidip kan tahlili vermiştik Lenfosit ve trombosit bazofil oranı yüksek cııkmış bende internetten okuduğumda başımdan vurulmuşa döndüm sizin ne oldu sonuç
Defnem20 Busranisa henüz gidemedim ama hala yüksek dün kan verdim su an gribim bilmiyorum benim de canım sıkkın açıkçası hala düşmemiş biraz daha yükselmiş