Defnem20 Kan tahlili verdim lökosit ve trombosit yüksekliği çıktı ve ben çok korkuyorum internette çok iyi şeyler çıkmıyor başına böyle bir şey gelen var mı ?
MeryemEslem Defnem20 valla ben hamileyken İnternete baktığımda hamile kalamıyorum o yüzden İnternete inanma
Melindam Defnem20 Hem Lökosit Hem Troböbısit Vücuttaki Enfeksiyon Durumunda Yükselir. Eğer Değer Referansın Üst Sınırınında Çok Üstündeyze Hematolojihe Yönlendirirler
esmerayes Defnem20 trombosit yuksekkigi suyu az ictiginizde susuz kaldiginizdada okur kaniniz koyuysada olur deger kac bilmiyorum ama sinirin hafif uzerindeyse problem yok lokosit yuksekligide enfeksiyonda olur korkmayin sonucunuzu gosterin buyuk ihtimalle su an enfeksiyon geciriyosunuzdur
esmerayes Defnem20 ikisidd hafif yuksek sinirin biraz ustunde canim endiselenme enfeksiyon geciriyosun demekki su an
Mommy_ Defnem20 Kaç yıllık Hematoloji hemşiresiyim. Bu değerler ile kanser olmanız mümkün değil. Telaş yapmayın. Vücudunuzda enfeksiyon var muhtemelen
Cngzhn Canm hc korkma bende de dusuklugu var,yuksekligin ilaci var korkma hic,ben de dun gttm tahlil verdm hamileyken trombositlerim cok dusmustu cunku,hala yukselmemis.bi de gebelik sekerim vardi ,sanrm o da gecmemis ?aclik sekerjm yuksek ckti😢
Defnem20 Cngzhn canım benim de 8 ay önce kızım dogdudunda kan vermiştim o zaman da yüksek çıkmışbir de üç gün önce verdim hala yüksekmis aile hekimi de bir doktor görsün dedi çok çok endişe ediyorum
edaozdxxr İdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorsunuz. Bu sebeple trombosit sayısı yüksek çıkmış. Gayet normal bir durum bu.
Cngzhn Korkma hc bsey olmaz ben de hala dusuklugunu yasiyorm ki dusukluk de cok tehlikeli,hamilelik insani cok yipratiyor,hormonal seyler bunlar,doktor gorsun ilac vercektr
melasya Defnem20 benimde hiic belirtim yoktu halsizlik ve bel agrisiyla gittim kanda mikrop crp 100 idrarda lokosit cikti oysa hic idrarda yanma aci yoktu antibiyotik ile kendime gwldim sukur surwkli halsizdim heryerde uyuyodum