Sinifcianne [bilinmeyen] sağlık ocagı yapmıyor mu bu aşıyı bana biz yapmıyoruz hastanede yaptıracaksınız dendi hastaneye sordum 257 tl ye yapıyoruz aşı bızde var dedi😑
Esra44 [bilinmeyen] 215 e yaptırdık valla ne kadar şikayet etsek de değişmeyecek kılıfına uyduracaklar yapmasakta olmaz .1. Dozu yaptırdım🤷🏻♀️
Zeyneb Esra44 asiyi vurdurduktan sonra herhangi bir sorunla karsilastinizmi 2.ay asilsri cok zorladi bizi 3.ayda da benzer seyler yasaniormu acaba
Baynimir Sinifcianne bizim gittigimiz saglik ocagi da yapmiyor. Dolabimizda olmayan hicbir asiyi yapmiyoruz dediler.
Dorukunannesi Sinifcianne asiyi sağlık ocağı vermiyor ezcaneden rota aşısı diye alıp sağlık ocağında asi yapan hemsireye gidersen mecbur yapar yapmiyor diye bisi yok şikayet edin yapmıyorsa görevi o sonuçta
Prensesannesie [bilinmeyen] kaç aylık bebeğiniz 3. Ayına girdi bu ayda yapılıyor değilmi? Herhangi bi yan etkisi oldumu?
Annesinin1tanesi [bilinmeyen] arama kısmına rota yazarsanz ardğnz cvpları bulablrsnz kaynana postuyla rota postu aldı başnı gidiyor 🤷🏻♀️
Pelinzade Biz iki aylığız yapacak rotariX birde başka var bilmiyorum iki aylıkken de bir şey olmaz herhalde sonuçta sağlık ocağı biliyordur
Deletedmom58 [bilinmeyen] ideal aşı ayı 2 ile 3 ay arası oluyor ama rotateq mi yaptırdınız acaba 2-4-6 şeklinde giden o aşıydı
Pinarrr37 4 gün önce ikizlerime ilk söz rota aşısını yaptırdık toplam 430 tl. Bir yan etkisini görmedik. Ikinci söz 5.ayda yapilacakmis
Esra93 [bilinmeyen] Bugün rotarix yaptırdım 215 tl. Önceden bu aşı toz şeklindeydi hazırlıyorlardı şimdi sıvı hazırlanılmış şekilde satılıyor. Bende araştırdım yeni çıkanları 225 eskileri 71di ama piyasadan 71 tl olanı kaldırdılar hatta bu gün aşıyı yapan hemşire görünce şaşırdı bu toz halinde oluyordu dedi. 71 tlye olanı bulmanız çok çok zor.