Hafsamm Defalarca uyandı artık pes ettim uyumuyorum… karnı tok altı temiz olsada uyanıyo artık nedenini anlamıyorum uykusuzluktan ölene kadar mı devam edecek bu durum🦉 4aylık bu arada
Seherronya Hafsamm 13 aylık kızımda öyle sürekli uyanıyo bu aralar saatlerce ayağımda sallıyorum şimdide o uyudu ama benim uykum kaçtı :/ gece uyanmaları ne zaman bitecek bilmiyorum
Dba Hafsamm çok şükür gecede sıkıntı yaşamıyorum ama gündüz ızdırap resmen hiç uyumuyor hep pil pişliycam geceleride süt sağmak beni bitirdi
Bulutbey Hafsamm saat 4 ye uyandı 5 okuyor hala sağa sola dönüp kalkıp oturuyor ben yatırıyorum yine aynısı. Her gece yaklaşık saatlerde 1 saat böyle oluyor. 😞Kaçtı uyku muyku kalmadı bende. 10 aylık oğlum bu arada.
Hafsamm Seherronya oyy oyy 13 aylık hala mı uyanıyo. Bn bi yaşından sonrası için ümitliydim oda hüsran
asyakusasya Seherronya bu aylarda hep mi böyle acaba bebekler 🤷 Kızımda geceleri hemen hemen hiç uyumuyor sürekli uyanık 🤦🤦
Seherronya Hafsamm belli olmaz canım belki seninki uyanmaz :) aslında bizim düzelmişti bir ara kalkmıyodu ama son 1 aydır bozuldu
Seherronya Hafsamm bazıları 1 yaş sendromu diyo canım ama ben dişten kaynaklı diye düşünüyorum şuan 3 diş patlamak üzere bir türlü çıkamadılar
Hafsamm Dba emmiyo mu? Benm kızım emiyodu ne güzel geceleri öyle uyuyakalıyodu ama son iki gündür gece uykusu bitti. Bu saatlerde uyanır 5-6ya kadr uyumaz
Hafsamm Mugetokmak ben karnımı doyurmaya bile vakit bulamıyorum artık. Uyuduğu anda bende uyuym diyprum ben dalana kadar o uyanıyo zaten🤦🏻♀️
Poyraz_Efem Hafsamm ah ah 18 gün oldu doğalı ne geceleri ne gündüzleri gram uykum yok uyuyamıyorum uyumuyor çünkü. Gündüz bir nebze daha iyi ama gece hiç bu saat oldu hala uyanık
Hafsamm Poyraz_Efem oy kıyamam daha çok yeni😔 o zamanlar daha fazla uyuduğunu göreceksin ben şimdi o günleri arıyorum
Bulutbey Hafsamm ah ah bilsem keşke. Şu kadar kaldı dayan diye kendimi motive ederim. Tam daldı diyorum kalkıp salına gideyim bari belki uykum gelirde 2 saatçik daha uyurum diye ayağa kalktığım an (hareket sensörü var herhalde) kafayı kaldırıyor.