espalp Hakcjrks 6 ay öncesi hiç denemedim. 6.hastalık geçirdik 6 aylıkken. Ateşi daha da çıkmasın diye o zaman ilk kez yatarak emzirmiştim ama emdikten sonra biraz kusunca hastalık sonrası denemedim. Şimdi 1 yaşında yatarak emmeyi çok seviyor
Mira25 Benim kızımın kalça çıkıklığı vardı 3 aylıkken alçıya alındı yatarak emziriyorum 8 aylık hala yatarak emziriyorum bir sıkıntı yaşamadım şükür yanına yatıp emziriyorum
Teachermom Hakcjrks Emzirin zaten etrafi kesfediyor kucakta da dumaz pek😂3 aydan kucuk bebeklere kucakta emzirme tavsiye ediliyor bebek daha iyi emdigi ve sut arttigi icin
Tuba Hakcjrks evet bende duymuştum ama büyük oğlumu 11 aylık olana kadar hep yatarak emzirdim. Küçük oğlum da şuan 2 aylık ve geceleri yatarak emziriyorum
Teachermom Hakcjrks Bende 6 aydan sonra hep yatarak emzirdim duydum bende onu ama anne sutunde olmaz diyorlar
GokSuM Hakcjrks uykunuz varken yapmayın, tamamen dinç olduğunuzdan emin olun. İnsan kucakta bile geceleri uyuyakalacak gibi oluyor. Yatmaya hiç güven olmaz.
Merila Hakcjrks doktorlar kesinlikle tavsiye etmiyor bir çok hastalığa davetiye çıkarıyor diye.. Ve bu hastalıkların en basiti orta kulak iltihabı deniyor.
Hakcjrks Meftunbade tek bu soruyu soran sensin herkes normal karşılarken 😂 neyse duymuş ve öğrenmiş oldun en azından
Yigitahmedim Hakcjrks hep yatarak emzirdim kafasını hafif yüksek tutarsan hicbir sorun olmaz dedi doktorum anne icin de çok rahat bir emzirme biçimidir. Yorgunluk uykusuzluk riskini azaltır 😊👍
Bugra2020 Hakcjrks bende doğduğundan beri yatarak emziriyorum 🌸bir sıkıntı yaşamadım. Uykuya dalınca da bende direk yanına yatıyprum ♥️