ZeySu Yeniannesi Biz de 2 aylığı. Tokkende açken de sürekli el agizda. Bol bol dâ salya akıtıyor. Geceleri sapirtiya uyaniyorum 😀
Aselinaannesi Yeniannesi canım benim kızımda sürekli parmağını hatta iki parmak emiyordu 😹😹 bazen elini ağzına sokup midesini bile bulandiriyordu 8nci aydan sonra kendi kendine bıraktı parmak emmeyi şimdi 10 aylik emmiyo parmak
Bketty1 Yeniannesi bence bırak nasıl istiyorsa öyle yapsın ellerini tanıyor için rahat olsun bunlar olcak şeyler yavaş yavaş bırakacak
aysenur_58 Yeniannesi benim bebeğim 2ay 4 günlük 2 gündür sürekli elini ağzına götürüyor ben bırakmıyorum ağzından çekince ağlıyor sinirleniyor ama sonradan bırakması daha güç ağlasana vermiyorum valla elini
eslm_12 Yeniannesi benim kızımda sürekli eli ağzındaydı uykusunda bile parmağını emiyordu ve çok sakin mızmızlanmayan bir bebekti parmak emen uslu olur derler benim kızım da zorlamadı beni şimdi 11 aylık ve elini parmağını emmeyi bıraktı ve çok yaramaz olmuş ☺️
-TubAsel- Yeniannesi bizdede aynı durum vardı sürekli parmak emiyordu hatta omzuna aldığımda omzunu emiyordu 3 aylıkken emzik verdim ben mecbur
NurAnnesi Yeniannesi benim minnagimda ellerini ağzına sokuyo bide elini havaya kaldırıp uzun uzun bakıyo 😁
Pozitifmom Yeniannesi ellerini keşfediyor, dişleri kaşınıyor, sakinleşmek için emmek istiyor. Hepsi olabilir. Oğlumda öyleydi. Şuan 6aylık ellerini emmeyi bıraktı ama yinede agzına götürmeye devam ediyor. Normal bence. Endişe etmeyin.