Yeniannesi Hanımlar 3 aylık bebeğim var kilo durumu gayet iyi ama elini sürekli emiyor memeden çıkıyor gene emiyor doktorumuz normal olduğunu söyledi sizlerde böyle olup sonradan bırakanlar oldu mu
Elifim61 Yeniannesi Benim oğlumda aynı şekilde bütün elini ağzının içine sokuyor. Doktorumuz bu zamanlarda oluyor çok normal dedi ellerini tanımaya birşeyler tutmaya ve yavaş yavaşta farklı şeylerini göreceksiniz dedi.
esraeylul34 Yeniannesi Ellerini tanıyor diyoruz ama sonrasında bırakamıyor malesef bana noel normal dediler simdi izin el bağımlıai oldu uykusu geldimi el acıktı mi el parmağını inceltecek diye korkuyorum :/
Ayseglaslnta esraeylul34 olurmu öyle bişey iki parmağını sokuyor geceleri ağlamıyor acaba tokluk hissimi yapıyor diye düşünüyorum :)
Yeniannesi esraeylul34 evet bende ondan korkuyorum iste normal diyorlar ama sonra bagimlilga dönüşebilir 😢
Yeniannesi Ayseglaslnta elini emme sesi geliyor gece bana 😂 saate bakıp sanırım acıktı diyip emziriyorum 😂
esraeylul34 Ayseglaslnta yapiyo bence cunku kizin hala ayni uyandimi parmak ağzında ağlamıyor bile ama bu zamanla kotu birseye donusur
Minikimucize Benim bebeğim de üç aylık bir süredir o da elini emiyor. Doktora söyledim dişi kaşınıyordur dedi bana da
Yeniannesi Minikimucize doktor bana diş demedi ama benimde aklıma gelmiyor değil çok erken belki de ama dış kaşıyıcı bile aldım 😂
esraeylul34 Yeniannesi Bende eline eldiven çek zaten havalar sogudu ciddden sonradan bırakamaz suan daha erken hem😬
Yeniannesi esraeylul34 ama bu seferde keşfetmesi çok güçleşiyormuş büyüdüğü icin eldiven olmaması gerekiyormuş napcagimi şaşırdım
Bketty1 Yeniannesi bence bırak nasıl istiyorsa öyle yapsın ellerini tanıyor için rahat olsun bunlar olcak şeyler yavaş yavaş bırakacak
esraeylul34 Yeniannesi bilmiyorum ya ama alışması kotu yani cevremde pyle olup da parmağı yamulan mi desen incelen mi desen hersey var
Seherliva29 Yeniannesi benimde bebeğim 3,5 aylık bizdede aynı ona oral dönemi deniyormuş korkulacak hiçbir şey yok
sahranur Benimki de aynı eldiven taktım onu da emdi kendini öğürte öğürte bende geri çıkarttım kundak yapayım diyorum gelişimini engellemekten korkuyorum emsin bakalım 😂