Birinciannesi Her 30 ml su için bir ölçek konuluyor ayına göre istersen 150 cclik yapabilirsin yetmezse yine yaparsın 15 yemek kaşığı suya 5 tatlı kaşığı mama olarak hazırlayıp verebilirsin 😊
dodo Cansum172 biberonun üzerinde ölçüler yazmıyor mu? Yoksa biberonda mı yok? Bir dakika ben suyu da ölçeyim
Cansum172 dodo biberon yok cnm :) eve gidicem hemen yedek getircemmm anneme de ne olr ne olmazmısss gerçekten
dodo Cansum172 ben alt değiştirme çantasına her zaman mama, termos ve biberon koyuyorum. Dışarıya yürüyüşe gitsek bile. tavsiye ederim 😊
Cansum172 dodo cnm sadece anne sütü alıyor kızım o yüzden gerek duymadım sözde kalmıcaktımmm annem bırakmadı eczanelerde uzak zaten biberon almıyor eve gidince tedarikli anneme yedek getircem :) ne olur Ne olmaz diye kaşıkla vericez napalım silikon olr dimi
dodo Cansum172 olur tabi neden olmasın. bazen bizim kız biberonu reddediyor, sebebini anlayamadığım bir şekilde istemiyor. Kaşıkla veriyorum. Üstelik daha 3 aylık. Sizinki 5 aylık. Ek gıdaya başlamışsındır. Yani kaşığa alışıktır sorun olmaz
Neslihannn16 Sma mama ile bebelac mamanin kasiklari farkli mamada bebelac yogun kivamli sma biraz daha sıvı bilginiz olsun