Baldudak_Emirbeyimiz Pares Mama sandalyesini ve bir çoğunu bimden aldığım için bugün ‘ müzikli oyuncak davul, üç boyutlu kitap ve ağız mendili ’ aldım 😄
Yrnasl Pares 1 tane çıngırak ve o küçük kavanozlardan 2 tane alabildim başka hiçbişey kalmamış ya şaka gibi ve 9 30da gittim
Kuzumveben Baldudak_Emirbeyimiz 3 boyutlu hareketli kitaplarin icerigi nasil gelmedi dediler kitaplari icin icerigi guzel mi 2 yasinda kizim almayi dusunuyorum annemlerin ordaki markete bakip
Buseasel Baldudak_Emirbeyimiz Ya ben 3 boyutlu kitapları bulamadım diğerlerinden almak zorunda kaldım maalesef fotoğraf atabiliyorsanız bi atarmısınız acaba
Baldudak_Emirbeyimiz Kuzumveben Pek beğenmedim açıkçası çok basit ve üç boyutlu demeye bin şahit ister 😆
Angel_45 Kuzumveben ben beğendim canım hareketli ilgi çekti yani benzerleri 30 lira internette Pinokyo Bremen mızıkacıları, pamuk prenses, fareli koyun kavalcisi vardı birde meyveler sebzeler
CigdeminMevasi Ngngng umarm güzel çıkar bn henz almadm kuzenmden kargolycak sanırm iki üç güne elimde olur
Ngngng CigdeminMevasi patatesi çok iyi yaptı hatta çatalla alamadım o kadar yumuşatmış klavuzda 35 dk yazıyor du öyle yaptım dahakine 25-30 arası yapabilirim çok hoşuma gitti akşam da et deneyeceğim
Ngngng CigdeminMevasi aynen beğendim hatta kardeşimde kendine aldı ben beğenince. O da karnabahar ve havuç yaptı o da çok beğendi
BabyHazar İkili alt ve ikili uzun kollu zıbın birde Trendyolda gördüğüm hayvan figürlü kitap aldım bende
CigdeminMevasi Ngngng ayy benmkide gelsede denesem hemen 🤗 kıZım daha 3 aylık ek gıdaya baya var ama olaun alayım dursun