Annesizanne Csates kızıma kitap alıcam akşam eşimle gidecez bizim buradaki A101 den alan olmuyor kolaylıkla gidip alıyorum herşeyi 😂
Mucizem_0809 Csates ben msa sandalye ve 6lı çekmeceli dolap için gittim yengem için küvet seti çıngırak aldım döndüm 😔
Mom19 Deletedmom413 Kolları olsa daha güzel olurduda güzel bence kızım çok sevdi gerçi en çok klozet üstünü sevdi 😂😂😂Gemi gibi kaydiriyor kendini
Taze1mom Csates mama sandalyesi, çorap ve alt üst takım aldım online üzerinden aldım, markete gitmedim☺️
Taze1mom hilaliii ben bebeğim doğmadan almıştım aynı ürünlerden şimdi giydiriyorum gayet güzeller, kumaşlar orta kalınlıkta ☺️
hilaliii Taze1mom Allah Allah demek ki bana öyle gelmiş 😊♥️bizim evimiz çok soğuk ben kışlık Bişeyler alma ümidiyle gittim Bi anda kalınlığını görünce üzüldüm o yüzden galiba 😂 Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş
Mom9 Pijama takımı aldım. 18-24ay bedeni kızım 13.5aylık anca oldu kalıpları küçükmüş ama güzel beğendim. Bi de hareketli hikaye kitabı aldım 2tane.
metehanmom_ Csates pijama takımı,eşofman takımı,2’li zıbın,2’li alt pijama,havlu çorap,biberon,çıngırak ve bebeğim için kitap aldım 😊
Bsrylmz Csates sabah koşa koşa 3 boyutlu kitaplar için gittim ilk defa ürün için erkenden gittim kimse kitaplara bakmıyordu yanlış strateji uygulamışım😂😂 neyse 3 boyutlu kitap ve hayvan figürlü kitaplardan aldım birde sesli davulu aldım 😍
Bsrylmz Pineapple20 [url=https://hizliresim.com/f1o0yM][img] hepsi yüklenmiştir umarım. Şu küçük hayvanlı kitaplar çok kaliteli ve dikkat çekici.