Csates damlaemir19 müzikli davul kaç yaşa göre bide baktınız mı nasıl oynuyor mu çocuk 🤔bnde eşime aldırsam mı dedim de
damlaemir19 Csates oğlum birkaç gün sonra 1 yaşında olucak denk gelince almak istedim şimdi olmasa bile sonrası diye +18 ay diyor ama bence oynayabilirler üzerine vurunca ses ve isik çıkartıyor donuyor kenarlarında da düğmeler var hoş bence 🤗
Csates Deletedmom414 valla başka 101 varsa bakın derim. Oğlum için geçen sene almıştım çok kaliteli çıktı hamileyim kızım içinde bu sene aldım şöyle söyleyeyim her yıkamada yeni gibi oluyorlar
Minikpandalarinannesi Csates valla sabahdan iki bebeğimle bir koşa koşa gittim a101 e ama hiç bişey kalmadı hura diye saldırdılar herşeye 🤣
Mom19 Csates Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bizim buradada nevresim kalmamış . Bende biberon 2 li çıtçıtlı sandalye klozet üstü aldım Görümcemede küvet ve hastane çıkışı aldım
Taze1mom hilaliii ben bebeğim doğmadan almıştım aynı ürünlerden şimdi giydiriyorum gayet güzeller, kumaşlar orta kalınlıkta ☺️