Uzunkirpik1728 İyi geceler hanımlar. Sorum şu ki kızım 15 aylık oldu ve kendi sabunu bitti dalin kullanıyordum. Artık normal kendi kullandığımız sabunlardan kullanabilir miyim yoksa daha erken mi? Duş aldırırken, altını yıkarken falan? Şimdiden teşekkür ederim..
Mom62636362 Uzunkirpik1728 bilgim yok fakat annem 1 yaşına kadar granülle yıkarsın sonra sizinkilerle beraber yıkamaya başlarsın demişti, öyle yapıcam ben de
milasmommy Uzunkirpik1728 valla kendi bebe şampuanını bir gün unutmuştum yanıma almayı kayınvalidem kalıp sabun çıkarttı ona özel olsun dedi onunla yıkadı😁 çok pimpiriklendim sonra doktora sordum arada iyi olur valla hep hassas yetiştirmeyin bebeleri dedi gözüne dikkat edin yanmasın birde bebe yağı sürün kurumasın cildi diye o kadar dedi. Arada yaparım bende 😄 sadece poposunu yıkayacağım zaman azıcık sabundan destek alırım 🤓
Nes94 Uzunkirpik1728 bizim kullandığımız şampuanların içerikleri biraz kötü. Icerigine bakıp alırsanız olabilir ama gözlerini korumayı henüz bilmiy gözleri fena yanabilir
Nes94 Uzunkirpik1728 he bide altini yikarken lutfen normal sabun kullanmayin. Ben bu dertten muzdaribim kendimi pis gibi hissedip sabunla iyice yikardim hastalık geldi başıma doktor sebep olarak sabun olabilir dedi
Uzunkirpik1728 Mom62636362 kastım çamaşır deterjanı değil banyo yaptırırken ona özel dalin bebek sabunu kullanıyordum, şimdi biraz büyüdüğü için bizim kendi kullandığımız sabunlara geçebilir miyim?
Uzunkirpik1728 Mom62636362 bu arada Allah yardımcınız olsun daha şimdi sizin postunuzdan geliyorum, sabrın sonu selamettir sabredin, en zorlandığınız anlarda günahlarınıza kefaret olmasını umun Allahtan.. elbet geçecektir çok iyi bi annesiniz daha iyi olacaksınız💐💐
Uzunkirpik1728 Mom62636362 bu arada aklıma aklıma gelmişken söyleyeyim deterjanların üzerinde genellikle 18.aydan itibaren kullanabilirsiniz yazıyor. Yani 1,5 yaş öncesi sakıncalı olabilir normal deterjanlar yine de siz bilirsiniz.. sağlıkla büyüsün evlatlarınız🌷
Mom62636362 Uzunkirpik1728 şimdi anladım canım kusuruma bakma lütfen, göz yakmayan bir şey kullan istersen, yanmasın minik gözleri ❤
Uzunkirpik1728 Nes94 nasıl yani çocuğunuzu sabunla yıkadığınız için mi başınıza bir şey geldi ay hiç bir şey anlamadım lütfen biraz açar mısınız bilgilenmiş oluruz💐☘️
Feride10 Uzunkirpik1728 ben dus aldirirken hala bebek sabunu kullaniyorum ama onun disinda gun icinde elini yikamam gerekirse herhangi bizim kullandigimiz sabunlarla yikiyorum. Cunku dusta cok kontrol bende olmuyor, gozu filan yansin istemiyorum. Ama elini gozetimim altinda yikadigim icin sorun olmuyor
Aliasafannesi Uzunkirpik1728 oğlum 12 aylık ve ben normal sabun kullanıyorum cok şükür hiç yan etkisini görmedim tabi kullandiginiz sabunlarda önemli
Nes94 Uzunkirpik1728 hayır canım kendimi çocuğu değil genital bölge için sadece su kullanmak gerekiyor sabun zarar veriyor. Ben bilmediğim için hep sabunlardim özellikle regl den sonra iki üç kere yikardim. Ve o bölgede hastalığım oldu doktor sabundan kaynaklandığını söyledi
Mom62636362 Uzunkirpik1728 henüz küçük oldukları için dikkat etme ve araştırma ihtiyacı hissetmemiştim, çok çok teşekkür ederim canım bilgilendirme için ❤❤