Ozdogan14 Merhaba 45 günlük bebeğim gazını çıkarıyor ama yinede gaz sancısı var üç gündür akşamları ağlıyor sizce doktora götürmeli miyim,gaz için gaz damlalarını kullanan var mı ,gaz damlası hakkında düşünceleriniz neler
Ruzgarbaby Ozdogan14 Canım ben 25 günlükten beri kullanıyyorum 1,5 aylık oldu hala devam sab simplex ve biogaia ikisini kullanıyorum
01_210820 Ozdogan14 ahh ahh bizde aynı o geceler sorma akşamları sanki belli bir saati var çok aglıyor geçen acile gittik flm çekti karnı gaz dolu dedi dr gazını çıkarıyorum ancak yinede gazlı bizde çok damla denedim en son nurse harveys önerdi dr onu kullanıyorum oda fayda etmedi mommysblistr gaz damlası var bunu araştır herkez memnun kalmış alacagım bende evimde beş tane beşik var inan durmuyor sallıyoruz susmuyor en aon artık elimizde çarşafta sallıyoruz duruyor ozaman çok zor Allah yardımcımız olsun
Htctaspinar Ozdogan14 merhaba ben oğlumda metsil ve zincoyu beraber kullandım 15 günlükken gaz sancıları başladı 3,5 aylıkken çok şükür son buldu 🤲
Yeliz97 Ruzgarbaby merhaba işe yarıyor mu acabalar sancısı geçiyor mu birde ücretleri ne kadar damlaların sab simplex 160 tl yazıyor da
Ruzgarbaby Yeliz97 Yarıyor canım cok şükür hem tuvaletteni hemde uykusunu düzene soktu 100 tl sap 78 tl de biogia
Ozdogan14 Ruzgarbaby doktorda bu damlaları önerdi bir de 2 yada 3 saatte emzirmemi kilosunun ayına göre biraz fazlam olduğunu ve bebeğim çok emen bir bebek meme ile susuyor sizce ne yapmalıyım
Ozdogan14 Ruzgarbaby biogia yı nasıl kullanıyorsunuz tek seferde 5 damla mı bir de sap damlayı nasıl kullanıyorsunuz
Ruzgarbaby Ozdogan14 Evet oyala eğer saat başı emiyorsa önce 1 saat sonra 1 saat 15 dk daha sonra 1.30 saat böyle uzat cok emmekte gaz yapıyor canım benimkide maalesef sık emzirdiğim icin kilolu bende onu uyguluyorum
Hatice53 Ozdogan14 bebegin emdikce o gaZi cikaramadi icin daha cok sancilanir mutlaka gazini her emzirdiginde cikar ve sık sık emzirme biogia kullandik biz rahatladik valla 5 damla sabah aksam verdim ben 1 hafta anca getiyodu bize
Ruzgarbaby Ozdogan14 evet biogaia 1 kere öğlen 5 danka veriyorum sab simplex 8 saatte bire denk geliyor diyebilirim
burcuu26 Ozdogan14 bilgim yok acikcasi ama zinco ve nursey harveys dogal yagkardan falan oluşuyor ilac grubu sayilmiyor pek