Bilge_mila Dilekylmz aynısını bende sorucam ne kadar zamandır belirtileri var bizde 3 ayligiz ama salyamiz fazlalaştı aşırı huysuz sürekli ağlıyor ve ellerini uyanık olduğu muddetde ağzından cikarmiyor😔
Nazl Dilekylmz elini devamlı ağzına sokuyormuydu bizim kızda öyle ama bakıyorm bi şişlil görwmıyorm damağında?? Sizde varmıydı şişlik
Sevde123 Benim kızımda 5 ay 10 günlükken çıkardı alt dişini o gün ateşlendi çok durgundu ertesi günü bir baktim diş 🤣 2 aylıkken salyası başlamıştı 🤕
Annekedii Masallah, bizde 5.5 aylik olduk bisey yok ortada daha :)) diş cikarmak ultra sağlıkli vay be ne ile besledin masallah tosuncuk demek anlamina gelmez, genetik yapı ile alakalıdır, 18 aya kadar yolu var dislerin , Allah hepsine sağlık versin yavrularımızin
Silaaa ask dis cikarma da elinizi sürunce hissedebiliyor musunuz? Ben elimle hissetmiyorum ama iki tane altta beyaz dis gozukuyor yeri belli duruyor Ilk fark ettiginizde tam cikmis miydi sizinki?
Merrcimek ask aaaaaaa 😮 3 ay 21 günlük bebeğim eli hep ağzında bol tükürük var. Sizin belirti neydi? Dr a sordum diş çıkabilir dedi. Eşimde 4 aylık çıkarmış
Bilge_mila OgrtmnZz baksana çıkaran baya bi bebek varmış sasirdim açıkçası başka birseyde gelmiyor aklıma büyüme atakları desem bu salya ne böyle daha şimdiden diyorum 🤭