Tito Kızlar bebegım 3.5 aylık sankı benı tanımıyor gıbı benım kucagımdada duruyor sakınlesyor baskalarının kucagındada durup sakınlesıyor benı acaba tanıyormu bu donemde tanırmı ne zman benı dıger ınsanlardan ayırteder
Sebnemhzl Tito 5. Ayda oğlum bana gülmeye takip etmeye başladı şuan 8 aylık ve artık odadan çıkarken bile ağlıyor bu herkes için aman çok sana düşkün olursa görürsün seni hiç bir yere yollamaz hiç bir iş yaptırmaz gibi yorum yapsalar da bu durum Benim gururum okşuyor mutlu ediyor daha çok küçük önce takip etmeye başlayacak o seni şuan zaten kokundan tanıyor ama belli etme kısmı için az daha zaman 😍
bebisimbenm Tito benim oğlum 10 gun sonra 4 aylik olacak canim ve beni çok iyi tanıyor gözlerimin icin3 bakıp gülüyor yabancı görünce ağlıyor falan ama bazen de duruyor başkasında..
Gonul_celen Tito bnm bebeğim 3 aylık kere başıma geldi annemler gittim babam aldı kucağına direk dudak büzdü ben konuşunca sakinlestı yoksa agladı bir kerede eşimin amcası kucagına almış yine dudak büzüp ağlamış. Tesadüf olduğunu düşünüyorum ama kaynanama gittik kucagına aldı ağlamadı ama gözünü de bnden almadı
Masalbaby1 Sebnemhzl kesinlikle 4 aylığız ve dört gözle benim kucağımdan başka birine gitmediği günlerin hayalini kuruyorum 😂😂 beni bide babasını sevsin sadece yeter bencede çok gurur vericiiiii
Tito Sebnemhzl sanırım bende aynısını ıstıorm:)bana duskun olsun ıstıorm ondan biraz acelecıyım galıba
Uraz16 Sebnemhzl ay aynen bende o moddayım , bencilce belki ama banane en cok beni sevsin bana düşkün olsun istiyorım 🤣🤣🤣
Adensu Sebnemhzl ilk basta cok hosuna gider ama ileride cidden eteginden ayrilmaz benim oglumda oyle 6 yasinda bakkala bile gidemiyorum aglamaya basliuor bensiz duramiyor ben nereye o oraya cok guzel bisey ama hava soguk oldugunda degil hasta oluyorlar
Krm Masalbaby1 forumda genelde eleştirel şeyler yazmam ama bu yorumunuz biraz çocuğu değil de kendi egolariniz besleyecek gibi. Çocuğu diğer insanlarla iletişim kurabilen sosyal ve bağımsız bir birey olarak yetiştirmek annelik egolarindan daha değerli diye düşünüyorum. Başkasında durabilmeli kendine ve insanlara güvenebilmeli ayakları üstünde durmayı ogrenebilmesi için gerekli bunlar. Tabi yine siz bilirsiniz. Sizi tanıması en çok sizi sevmesi normal ve doğal bir süreç ama sizin talebiniz biraz sağlıksız göründü
Cansuu1 Canim 4 bucuk ayligiz benkm ki bu hafta basladi. Bugun banyodan cikasiya kadar babasina taklalar attirmis. Beni gorunce ziplayip gelmek istedi. Dunde kayinvalidemde aglamisti bana gelince susuyor
Ebruelcin Tito hiçte güzel bişey değil, iki aglasa seni istiyor deyio hoppp kucağıma veriyorlar, dinlenmeye vaktim kalmıyor, cok yoruluyorum
Dorukcumunannesi Tito super bi duygu. Esimede diyorum en sevdigim ay 4. Ay diye. Tabi cunku sana cok alisti,sevgisini gosterio artik diyo🤗
Eymndyg Ah biz anneler heoumiz ayniyiz ititaf edim kaynanamda aglayinca hosuma gidiyo ay kotulugumden deil ama ya beni istesin beni ayri sevsin istememden ya ne bilim ilk bebegim oldugundan belki ama paylasmak istemiyorum bende dursun bende sussun hep beni istesin istitorm
Ballim Eymndyg tamda benim duygularıma tercüman olmuşsunuz 😊kızım 6 aylık şuan herkeste duruyor dediğin gibi kaynanamda ağlasın annesi seni istiyor desin istiyorum bana düşkün olsun benden başkasında durmasın 😊
Cmrmt Benim ilk çocuğum herkesin kucağında dururdu hiçbir zaman ne bana ne eşime aşırı bağlı olmadı. Gıcık olmadım mi oldum. Ama bu daha sağlıklı galiba. Benim olduğum bir ortamda herkese giderdi. Gülerdi eğlenirdi. Ama benim ya da eşimin olmadığı bir ortamda bazen ağlardı. Bikaç kere anneme birakipta durmuyor diye geri döndüğümüz oldu gogsume kafasını koyup içini çeke çeke uyumuştu çok hoşlanmisim. O cocugum şuan 5 yaşında geçende bi komşumuzun evinde uyuyacağım diye tutturdu 😂 ondan önceki gece zaten ananesinde kalmıştı. Suan tum arkadaslarinin evinde kalir o modda😂😂Biraz karakter sanırım😊
Sebnemhzl Uraz16 hiç bencilce görmüyorum bunu istemek en büyük hakkımız çünkü kimse bizim kadar sevemez ve karşılıksız bu kadar fedakarlık yapamaz 😂😂 en çok bizi sevecekler 🙈