saribaykus 3 aylık kızım nuk biberon kullanıyordum almıyo artık wee baby Chicco denedim onları da almadı Avent alsam tutar mı biberonu deneyimleriniz neler lütfen yardımcı olun emziriyorum ama sütüm çok gelmediğinden mama takviyesi yapıyordum
saribaykus attbianne denemedim herkes ikisini önerdi ama artık param boşa gitsin de istemiyorum Avent için çevremdeki herkes kesin tutar dedi
saribaykus ybk2019 canım gene tutmaz diye korkuyorum lansinoh kesin çözüm mü Avent i kesin tutar diyorlar lansinohla Avent arasında gidip geliyorum
attbianne saribaykus lansinoh meme ucuna daha yakın yumuşak ve obur basliklar gibi kenarlı değil aventte yumuşak ama şekil olarak ucu kenarlı yani nasi ifade edilir bilmiyorumda uc olarak chiccoyla aynı bence sadece biraz daha yumuşak bende nuk hariç hepsini denedim lansinohu tuttu
saribaykus attbianne emziğe çok para harcadım mamaya da hangisini tutacak diye korkuyorum artık anne memesine yakın olanı almam lazım ki tutsun para boşa gidecek diye korkuyorum internetten ikisinin ucuna baktım ama Avent daha benziyor gibi geldi ikisini yakından görmedim ama kararsızım lansinoh mu alayım canım sana bağlıyım şuan
attbianne saribaykus ben 3 aylık olana kadar avent kullandim sonra reddetti lansinoha geçtim 6 aydirda lansinoh kullanıyorum ama o dönem hangisini kullansanız da bebeklerin geneli reddediyo şimdiye kadar kullandığınız nuk biberona bı iki delik daha açıp tekrar deneyin yine almazsa lansinoh diyebilirim
saribaykus attbianne emziriyorum ama sütüm çok gelmiyo doymuyor günde 4 5 kere veriyordum mama nuka delik açtım bende iğneyle 2 tane ama gene almadı ağzında oynuyo diliyle de itiyo küçük geliyo sanki ağzına artık
Bksl saribaykus bende mamajo ve uygun fiyatlı biberon vardı diliyle itiyor ama avent te sıkıntı olmuyor