HappyKids Merhaba canımız annelerimizz, tarhana yapan annelerimiz var mı?😋 Sofralarda yerini almaya başlayan tarhananın bebekleriniz için tam bir şifa deposu olduğunu biliyor musunuz? Tarhananın faydalarından bahsettiğimiz ve tarhanalı tariflere yer verdiğimiz yazımız yayında! 💃 Tıklayıp okuyabilir ve tarifleri deneyebilirsiniz.🥰 https://blog.mutlubebekleriz.com/beslenme/tarhananin-bebeklere-faydasi-ve-tarhanali-tarifler/ Bütün tariflerimize göz gezdirmek isteyen annelerimiz bebek takibi bölümünden en üstte bulunan tarif dünyasına tıklayarak ulaşabilir!🥳
efelettin Teyzemler yapıyor. Her biri sağ olsun veriyorlar bana. Oğlumda severek içiyor. 😍 sade ve kıymalı yapıyorum genelde 🤩 kurtarıcı çorbamız 🥰
hilalgokhan0707 HappyKids En sevdiğim 😋 kızımada içiriyorum bayıla bayıla içiyor 😇 tariflerinizi not ettim teşekkürler 🙏☺️
Aysem-5 HappyKids anane yapıyor sağ olsun kurutma aşamasında şuan bekliyoruz sabırsızlıkla kızım yediği zaman ne tepki verecek acaba 😍
Bedriye54 Poyraz_Efem bol bol pekmez üzüm suyu ve üzüm kurusu yiyebilirsin pekmeztahin de çok yapıyor bende yapmıştı
Mete-Mrl Poyraz_Efem karpuz, beyaz üzüm(kurusu olmayacak), ceviz, badem, ve bol su🤗 ben bunları çok tüketiyorum. Daha tabi çok var ama başta bunlar geliyor
AysenurMiray Yenibebek_yenianne Tarhana yumurta sarısı ve evde yaptığım labneyi çırpıyorum çok az da un koyuyorum. Arkalı önlü çok az zeytinyağında kızartıyorum. Eline veriyorum severek yiyor. 😇
Eslemmomy HappyKids çok sevdim bu yazıyı bir sürü tarif var bende yaptırdım yedirecem insaAllah ek gıdaya geçince 🤗🌸
BalkizimBaloglum2 Normal evimizde yaptığımiz tarhaniyi kaçıncı aydan sonra verebilirizki icinde domates dokunmazmi
Kartaldeniz BalkizimBaloglum2 biz 6. Ayda domatessiz tarhana verdik 7,5-8 aylık iken doktorumuz domatesli tarhana verebilirsiniz dedi
NaimeYilmaz BalkizimBaloglum2 Domatesin asite bağlı pişik, vücutta kızarıklık gibi alerjik etkileri olabilir. Açıkçası ben verdim çünkü içerisine çok domates girmiyor ve çokça kaynatılıyor. Tadım yapmak gerekebilir bir kaç gün yeni başka bir şey vermezseniz anlarsınız bir yan etki olursa.
BalkizimBaloglum2 Kartaldeniz teşekkür ederim yanitinz icin benjm kizimda 8 aylik olcak bi deneyelim 😍
Kayramirza54 benim oğlum 5 ay 17 günlük falandı tadım olarak verdim sevdi cok şükür ara ara az az yapıp veriyorum 😍