Betullll Kızım 3 tane asi oldu bugun asiri huysuz bir yerleri agriyor gibi garip sesler çıkarıyor ateşine bakiyorum 37.2 37.1 bu arada değişiyor sizin nasil olmuştu
Elos-92 Betullll gayet normal. Lütfen fitil falan kullanmayın. Çok gerek olursa bebekler için üretilen ağrı kesici şurup kullanın. Ama bence gerek yok ateşi de yok söylediğiniz kadarıyla. Huysuzluk 3 gün kadar çok normal.
Nesli0504 Betullll ağrı kesici verdiniz mi ??? Vermediyseniz verin rahat etsin yavrum yazık 3 tane aşı oldu annesi bünyesi daha küçücük
Batu55 Betullll canım calpol ver 2 kez verdim şükür atlattık benimki ciyak ciyak bağırdı emmedi sürekli uykulu hali vardı calpol verdim 2 kez rahatladı kesildi huysuzluk
Elos-92 Elos-92 şöyle düşünün siz küçüksünüz ve bir günde 3 aşı oluyorsunuz. Bu çok yorucu. Ama onlar çok kuvvetli. Ateşini sürekli takip edin.
Deletedmom98 Betullll calpolda olur canım bu ilaçlar bebekler için kullanma diyen cahillere bakma onların bir gözyaşı bizim cigerimizi yakıyor işkence gibi geliyor onlara aşı bizde iki aylık olduk daha vurulmadık huysuzlandıgı gibi verecegim fitilini zaten bana saglık ocagı verdi
Elos-92 Betullll uyumaması daha iyi der benim annem uykuda daha çok nükseder diyor hep. Aşı yapılan yerleri ağrıyor olabilir bir doktorla konuşmakta fayda var Betullll
pelinsss Bizde bugün 2 ay aşısı olduk, calpol mor olandan çok huysuzlanıraa bir çay kaşığı verebilirsin ağrısını alır rahatlar demişti. Ateş için de 38 i görünce ver dedi, bizde de bir mık mıklanma hali var.