Symcnr Merhabalar, bebeğim 2 haftalık doktorumuz şampuan olarak dalin kullanma sakın sebamed kullan dedi ama sizce dalinin bi sakıncası var mı? Sebamed çok pahalı geldi de
VERA19 Symcnr İkisini de kullanmadım ama Bübchen kullanıyorum memnunum.Gramajına göre fiyatı o kadar pahalı değil çok bereketli uzun süre bitmiyor🧴🌸
Beyzafc Symcnr sebamed kullanıyorum büyük boy almıştım 8 aylık olacak kızım hala bitmedi ve memnunum.
gizemeylul @Symcnr Bende sebamed kullanıyorum 250 ml almıştım bebeğim 4 ay 21 günlük hala kullanıyorum daha yeni bitecek baya yeterli oluyor. Ph değeri yüksek olduğu için öneriliyor.
SertapHilal Bende dalin kullanıyorum hiç bi sorunla karşılaşmadım benim çevremdekilerden de hep dalin gördüm
Mickeylover Symcnr kesinlikle mustela kullan özellikle alerjikse sebamed daha cok kimyasal içerikli mustela hassas cilt serisinin şampuanı (kırmızı seri) almalısın
Emine1002 Symcnr vala canım senelerdir dalın kullanılıyor ama benim 2 3 hafta önce bebeğimin yüzünde ve kafasında bisey cıktı egzama gibi 2 ay aşısında doktor baktı krem verdi ve neyse kafasıda yüzüde düzeldi ama dün yine yıkadım bugün yzude kafasida kabarmış yine ben dalinle alakalı olduğunu düşünüyorum
belizberil3009 Symcnr merhaba Dalin in ürünleri maalesef çok alerjik, özellikle şampuan. Söylenmesine rağmen bir kez yıkadım denedim kızım isilik döktü. Sebamed çok iyi.
alpin-annesi Symcnr ben penaten kullanıyorum tavsiye ederim 3,5 aylık bebeğim ben küvetinin içindeki suya da bol bol sıkıyorum daha yarıda 🙈
MeryemEslem Symcnr bizde ilk başta dalin kullanıyorduk bebeğimin yüzünde döküntüler oluştu doktorumuz sebameti önerdi şimdi yüzünde hiç bişey yok çok şükür
Giizzeemm Symcnr bende hipp kullanıyorum 25 TL fiyatı var katkı maddesiz doğal bir şampuan tavsiye ederim , e bebekte Migros … vs yerlerde bulabilirsin bebeğim bir buçuk aylık bir sıkıntı yaşamadık her gün yıkıyorum
Gulalalay Bende doğal içerikli diye siveno almıştım. Benzerlerine göre fiyatı çok uçuk değil. 250ml 3 aylık olduk yeni bitti. Şimdi de ebebekten babyme marka aldım onun da içeriğinin temiz olduğunu duymuştum. Babyme 750ml yaklaşık 30 lira. Bence gayet iyi