Bosnakk Bir aylık olduk durmadan memede olmak istiyo süt gelmesede çekicek orda uyicak 24 saat meme istiyo memelerim çok kötü durumda ve sağ göğsümde kitle gibi bişey var kolumun altına inanılmaz ağrı yapıyo bebeğimi bu alışkanlığından nasılvazgeçirebilirim göğsümü vermezsemde kıyameti koparıyo bende hep aç olduğunu düşünüyorum artık
NidaM Bosnakk canım sutun yetersiz olabilr yoksa cocuk doydugunda bırakır emmeyi. bende ayni durumu yaşadım kizim göğsümü emmekten gogsumun ucunu kopardı. emziremedim mama verdim.
Deletedmom412 Bosnakk doyup doymadıgını çişli kakalı bezlerden anlayabilirsiniz. Henüz küçük oldugu icin normal kendini güvende hissetmek istiyordur gazı varsa da emmek ister rahatlamak için. Uykusu varsa da emer
Bahartunali Bosnakk o donemde bebeğin doysada doymasa meme istiyor anne kokusu istiyor o yüzden bırakmıyor olabilir
FatmaAhmet Bosnakk benim de kızım 24 günlük sürekli meme de olmak istiyor özellikle geceleri meme de uyuyor tam yerine koyacağım tekrar ağlamaya başlıyor emzikte almıyor alsa da iki çekip bırakıyor yarım saat emzirmek yeter diyorlar ama doymaz diye de bıraktırmıyorum ne zamana kadar böyle devam eder acaba? Yine de şükür edelim emiyorlar güzel tarafı da bu işte😊
ebraradnn Aynı durum bizdede mevcut doktor gece için mama verdi çünkü sürekli emmeye kalkıyor ve kesinlikle yalancı memeye alıştırmamı söyledi tutmuyordu fakat ben birazcık reçele bandırıp veriyorum yada anne sütüne su anda daha iyi durumdayız memede olmadıgı sürece sürekli çıgırıyor
ebraradnn NidaM canım benim oglumda meme bağımlısı sütüm çok güzel bebeğim fazladan kilo alıyor ama sürekli memede durmak istiyor bazı bebişler anne göğsünü yalancı meme gibi kullanırmış
Yagizmomms NidaM Yok canm inan doymadiklarindan degil arsızlıktan. Benim oğlmda 47 günlük 3.450 doğdu su an 5.500 düşün. Memeden katiyen ayrılmıyor 47 gündür hic yaralarım geçmedi çünkü geçmesine fırsat vermiyor. Lak lak lak koca gün emiyor başka hic bisey yapamiyorum evde hep emziriyorum.
defnesmoms NidaM bazı bebekler anne memesini emzik gibi kullanırmış doktor öyle söyledi fazla kalması açlıktan yada süt olmamasından degil
NidaM Yagizmomms arsizlikmi bilmiyorum ama😂 bizim doktorumuz bebeğini emzirirken 20 dakikadan fazla göğsünde tutma demiti bizimki de doymuyodu emdikce emiyordu gogsumun ucunu kopardı. ama sutunuz yeteiyse emzirin ne kadar emerse. anne sutu gibisi varmi
Bosnakk Yagizmomms aynı bende hiç birşey yapamıyorum emzirirken uyuyor bırakıyorum bidaha uyanıp meme ister
Yagizmomms NidaM Yok tabi de benimde isim var yani bi tuvalete gideyim bi yemek yiyeym . Bi eşimle ilgileneym ama yok 😂 ya ekmek ya omzumda uyuycak. Valla daha sabah kahvaltısıylayım 🙄
FatmaAhmet Bosnakk valla herkes bebek emdikçe süt daha çok çoğalır diyorlar bilmiyorum ne kadar doğru. Evet geceleri çok zor oluyor dün gece 2.30da kalktı tam 5e kadar meme de kaldı o kadar zor oluyor ki 😌