OlgaArslan Pnrnhr ufacık bir nokta bile yok demişsin ama vaarr 😄 kızdaki en önemli yerini unuttun 🙈 benim kızım da ikimize de benzemiyor eşim diyo ki bari erkek olsaydı da benzemeseydi bir noktamız aynı olurdu en azından🤣 boşver üzülme belki bir gün benzer ben öyle diyorum 😬
Pnrnhr OlgaArslan hahah ben de annemlere öyle diyorum kızımın bana benzeyen tek yeri kuşu 😂 🐥 onun dışında babasının kopyası
Nesrin Ya yemin ederim ayni esim!esimi ve kizimi ilk defa gorenler şok oluyo,kopyalanmis gibiler,bakislari,kaşını oynatma sekli bile ayni😫 Besle kargayi oysun gozunu😅 9ay ben karnimda tasim,ben kusim,dogum sancisini ben cekim ben dogrim,sonuc ne oldu,kizim babasina benzedi😅
Pnrnhr Nesrin benim de babasının kopyası kızım. Ben değil de kaynanam doğurmuş sanki onun çpcuğu benle alakası yok çok üzülüyorum keşke bir yeri benzeseymiş
Pnrnhr Defneninannesi ya benim kızım babasının kız versiyonu. Sanki tek başına yapmış bana tırnakları bile benzemiyo zaten eşimle hiç benzemiyoruz. Ama haksızlık ya biraz da anneden bişe almaz mı ya😫
Mira6 Benim de ilk oğlum babasına benzıyor klonlama sanki ıkıncı oglumda ibraz baba ibraz dayı bırak Gorumce karışık kızımda herkes diyor sana benziyor ama sürekli degişiyor bılemedım esım de çok ıstıyor bana benzemesını
Nesrin Pnrnhr hahahahaha,cok sukur kizimin goz rengi bari bana benzemis,kaynanamda gicik, degisir o daha diyo.ya cocuk tamamen ogluna benzemis,birak goz rengi bana benzesin demi,bizim genler enazindan yesil ve ela,insan bi sevinir😏
Pnrnhr Nesrin keşke benimkinin de gözleri bana benzeseydi 😢 ilerde üzülecek kesin kuzum annem mavi gözlü ben neden değilim diye bi arkadaşım hep üzülürdü çünkü lisedeyken. He kaynanam da marifet gibi eşimin fotografıyla geziyo oğluna benziyo diye erkek olsa anlıcam da kız yani bu annesine benzese daha iyiydi🙄
Nesrin Pnrnhr insani bi ekstra sinir ediolar demi.Ben dogurdum BEN,ben olmasan ogluna benzicek cocukta olmazdi😅
Pnrnhr Nesrin zaten anlamıyorum 9 ay karnımdaydı nasıl bana hiç benzemez babasından gelen küçük bir hücreyle onun kopyası nasıl olur😀 Ataistler bunu açıklasın😂