Sevgilimmm Kereminannesiii ben Simfer aldım geçen sene kullanıyorum memnunum. Birçok modeli var . İnternetten yorumları okuyarak karar verebilirsiniz
Arifeeee Kereminannesiii Bizde anneme aldık 2 hafta önce simfer bir kaç bir şey denedik gayet güzel fırın. Dijital olanlardan.
Kereminannesiii Sevgilimmm teşekkür ederim yerim yok diye davul fırın aldım termostatlı ama ne kek yapabiliyorum ne kurabiye kullananlara danışmak istedim
Arifeeee Kereminannesiii https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwisw4fmnLHsAhVJiNUKHUFQDYIYABABGgJ3cw&ae=2&ohost=www.google.com.tr&cid=CAESP-D27qtxPKOL0dnWYsCcDo3ZAjejyWO0tPHqwElkMkqZvOfEeCs1hPCnQ_4VaJwYtq7tUY5slqisXua_QQLhaA&sig=AOD64_28zgwUCIy6nT1d5SBP-JrQgCxMrA&q&adurl&ved=2ahUKEwiKy__lnLHsAhVQXhoKHYNACnQQ0Qx6BAgPEAE
Balkizlarim Kereminannesiii çok güzel valla her keki yapıyorum browni falan Google den bak modelini yaz 🙈
Kereminannesiii Ahimess kek kurabiye pişirmesi nasıl davul fırın aldım yerim olmadığı için tabi kekte sonuç hüsran
Ahimess Kereminannesiii ben çok beğeniyorum beğenerek kullanıyorum keki güzel kabartıyor. Ve çabuk pişiriyor çiğ de kalmıyor kurabiyeler aynı şekilde