Dorika 4buçuk aylık bugün sünnet oldu. Akşam oldu hala ağlıyor huysuz😥 merhem ve calpol devam. arkadaşlarıma soruyorum bi tek çiş yaparken ağladı o kadar diyorlar🤦🏻♀️ Bezini açtım rahatladı. Büyük boy bez var ama yine de sürtüyor ucu demek acıyor ilka ki değecek tabi. Bezi açınca rahatlıyor ama hava soğuk ne yapsam bilemedim yardım eder misiniz?
Gozdecemre Dorika normalde ilk çişi yaparken olur bende o aylarda yaptırdık hiç anlamadım bile başka sıkıntısı olmasın
ozgecinar35 Dorika bizim doktorumuz bı sprey verdi onu sıktık biz.bide calpol ile pedifeni 4 saat dönüşümlü olarak verdi.Ben bezini bir numara büyük baglamistim.
GUBILIK Dorika 4 aylikken olmustu. ilk iki gun 8 saatte bir fitil vermistik. Ilk ciste zorlandi. Gerisi kolaydi.
GokturkAlp Dorika merhemi bolca sürüp karın bardak koyun öyle bez takın. Yoksa bez yakar değdikçe. Açık bir yerden kartın bardak alıp altını kesin güzelce 2 bardak iç içe daha sağlam olur.o zaman rahatlar yavru.
mehtapca06 Karton bardak ve kantaron yağı kullandım hiç krem falan sürmedim ağrısı çok olursa fitil ver
Gozdecemre GokturkAlp bizimki de bezdeydi aksine doktorumuz Bezdeki idrarın iyi geleceğini söyledi yani bardak fln koy diyorlar ama bezle daha çabuk İyi olcağını söyledi
ahdkh8689 Dorika paranox fitil verin calpol yetersiz bise uyuşması için damla vermiştik enjektördeydi adını bilmiyorum
Sakir01 Gozdecemre kesinlikle doğru bezle daha kolay iyileşiyor ve beze doğal vazelin krem alıp sürüm hiç birşey olmuyor beze süreceksiniz pipinin geleceği kısma büyükçe sürün
Eda3405 Dorika sargi bezini kantorun yada zeytin yagina batirin tamamn islansin sonra bol bol krem surun pipinin uzerine birakin sarmadan sonra bezi cok gevsek baglayin bir nebze rahatlatir cok gecmis olsun bizde 2 hafta once 3 aylikken olduk.
irarslan2706 Dorika karton bardağı pipisine sar bol zeytinyağı dök saatte 1 hemde, 3 saatte bir calpol ver, günde 3 kez fitil ver, 2 gün idare et sonra kendiliğinden geçer sabır kuzu.
Pogaca_yanaklimm Dorika çok geçmiş olsun kuzucuğa😊 bezi sürtmemesi için biz karton bardağı kesip koymuştuk deneyin isterseniz birde bezini her ıslattığında değiştirmeye özen gösterin ıslak oluncada çok rahatsız olabiliyorlar doktorumuz ilk iki gün huzursuz olması normal küçükte olsa bir operasyon geçirdi demişti
BenMathilda Dorika Her çocuğun iyilesme sureci ayni olmuyor. Benimki 1 hafta boyunca her ciste agladi. Pipiyi hissettikleri icin ve korktuklari icin agliyorlarmis daha cok. Agri kesicilerini duzenli kullanırsanız anormal bir durum oldugunda doktora basvurursaniz bir sorun olmayacagini düşünüyorum Gecmis olsun
Eminetavsan Dorika biz de 4buxuk aylığız gçcumartesi günü 24 aylık abisiyle beraber sünnet oldular. Maşallah diyeyim pipiye iğne vurulduktan sonra hiç ağlamadı tabi huzursuzlıgı fln vardı doktor fitil krem Bi de antibiyptik verdi. Size Bi kaç tavsiye verebilirim nacizane: kremi olabildiğince bol sürün yarısı da beze bulaşsın pipi beze yapışmasın. Bir de beZin pipiye değdiği alana zeytinyağı sürün pipini yapılmasını engeller. Gerçi bizim küçüğün bütün pipisini kesmişler heralde hiç kalmamış ondan yapılma fln olmuyor 😂 ama büyük olanda ilk gün yapılmıştı kıyametleri kopardı
BenMathilda Dorika Eger kilosuna gore uygun ölçüde veriyorsaniz etki eder Calpol etkili bir parasetamoldur Korkudan oluyor olabilir Bir de antibiotik kullaniyor musunuz?
ahdkh8689 Dorika canım.se bilirsin tabi ama bu çocuk sünnet oldu ve yarına kadar bekliceksin sanada onada yazık eczaneden al fiti uyusun yavrucak paranox s bizede doktor verdi kendi kafamzdan vermedik çok geçmiş olsun