Cnngn https://imgyukle.com/i/5M6lVs https://imgyukle.com/i/5M6esS Kizlar sma hastası hasan bebeği belki görmüşsünüzdür Instagram’da bilmiyorum evlerinde hiç eşyaları yok çocuk küçük yerde yatiyo önümüz kış anne 21 yaşında baba sahip cikmiyomus annesi bana 2 gün önce bu fotoyu attı hasan bebege beşik göndermek istiyoruz ama kargo ücreti fazla cikiyo gondericemiz ürün 100 kilo civarı 400 TL civarı ücret cikiyo hangi kargolar daha ucuz olur ve engelli hasta bebekler için ücretsiz kargo varmı biliyomusunuz bu bebeğin çok yardıma ihtiyacı var fotoda da göründüğü üzere belli inanmayanlar bakabilir lütfen anneye elinizden geldiği kadar yardımcı olabilir misiniz sadece bizim gücümüz yetmiyo sesini duyuramiyoruz internet kullanmayı da tam bilmiyo lütfen esya maddi manevi yardımcı olalım yawruya kendinizi o annenin yerine koyun lütfen yalnız bırakmayalim onu
Annesirintugceuzun Cnngn Bir tane uygulama var. Adını yazamıyorum ama yasak olduğu için. 2. El ürünlerin satıldığı bir uygulama. Oraya 10 tl ye yükleyin. O kişi de satın alsın. Kargo ücretsiz oluyor. Yani ben birine göndermiştim. O zaman öyleydi. 👌
Muhammedd23 Cnngn PTT pahaki yapıyor bizim bursaki sürat MNG Aras kargoyi daha az gösterebilir daha düşük ücretle yolluyorlar ama belki bir miktar küçüktüyir sadece oranları. Ama PTT hiç küçültmuyor. Birde otobüsle yollasani olmaz mi
Minikprenseselo Cnngn normalde bnm bulndgm yerde en uygn ptt yoluyla gonderym canm yirtici aras surat mng bunlardn blgi aldn mi
Cnngn Efeefe52 canım arkadaşım kendi çocuğunun beşiğini gondericekmis hiç kullanılmamış hasan bebegin durumu çok kötü ya
Cnngn Minikprenseselo birbulutannesi Hohomoromu Muhammedd23 Annesirintugceuzun Minikprenseselo Efeefe52 kizlar bunu tanidiklariniza duyurabilirmisiniz maddi manevi ter türlü yardım olur isterseniz instadan bir bakın konuşun anneyle
Cnngn Minikprenseselo onlardan da nette baktım canım beşiğin ağırlık en yükseklik falan onlarda baya yüksek fiyat çıkardı
birbulutannesi Annesirintugceuzun bizde yaptık ceza verdiler bize telefondan giremiyoruz simdi siz hala kullanıyor musunuz 🤔
Cnngn Muhammedd23 canım arkadaşıma dedim ama otobüs fazla yük almiyomus mobilya beşik iç yatağı uyku seti falanda var
Efeefe52 Cnngn işte o siteye yükleyip adresi karşı tarafın adresi yazar kendisi satın alır başka bir hesaptan bu şekilde gönderebilir diye demiştim
Cnngn Minikprenseselo Şanlıurfa dan Adana’ya gidicek canım arkadaşım Urfalı bn buradan göndersem daha fazla ücret çıkar heralde