ilkey27 Kızlar 4bucuk aylık oğlum var gece çok sık uyanıyor karnın tok olduğuna eminim neden bu kadar sık uyanıyor dur
Naimeulger ilkey27 diş çıkartıyo olabilir canım diş dönemlerinde geceleri sık uyanıyolar benim oğlum 4 aylıkken çıkartmıştı
minnakbaby ilkey27 gundi uykulari az yada cok olabilir yanlis saatlerde uyuyor olabilir gunduz uykulari cok onemli
Gamzey26 ilkey27 malesef ilk 6 ay falan boyle oluyor en azindan kizim oyleydi hep aglamakli allahim hep böyle mi olacak ne zormus deyip kendimi yedim ama gecti şükür
ilkey27 ZeynepSununAnnesi gazına da bakıyorum hiç yok tekrar emzirip pispis yapıyorum uyuyor ama sürekli uyanıyor
Civciv3535 Benimki de 2 buçuk aylık saat başı kalkıyor,gündüzleri 10 dk yatıp 2 saat uyanik🤦♀️🙄hiç mi insan uykusuz duşmez
ilkey27 Civciv3535 ah aynen ya ben uyuyorum az birşey hemen uyanıyor artık bagiriklarini duyuyorlar komsular
sinemin Civciv3535 benimde 2.5 aylık oldu kızım gündüzleri nerdeyse hiç uyumuyor sadece yarım saat oda öğlen uyuyor akşam da 9 da uyuyup sabah 7-8 de uyanıyor gece de 3 kere kalkıyor 🤦🏻♀️ Gündüz uyusa gece uyumuyor gece uyusa gündüz
Hilalll000 minnakbaby benim doktorum onemli olan gece uykusu dedi gece uyuyorsa sıkıntı yok oglen uykusunda dedi
ZeynepSununAnnesi Efran benim kızımda bir yaşında aynı sırf emmek için gece her 40 dakikada bir uyanıyor
minnakbaby ilkey27 yarim saat yetmiyor uxatmaya calisin uyandikca tekrar uyutun en az 1er saat uyumasi lazim o yuzden gece cok uyaniyor
Hilalll000 ZeynepSununAnnesi su verin gece artık bence o alıskanlık olmus su verin geri yatırın emzirmeyn
ilkey27 minnakbaby tamam canım mutlaka bunu deniycem saat tutarım öyle uyuturum uyanınca uyuturum gündüz inşallah düzelir
minnakbaby Hilalll000 belki gelisimi iicin oyle demistir bilmiyorum. Ama gördüm ve tecrube ettim gunduz biraz eksik uyusun gece cok uyaniyor ama normal uyudugunda gece cok iyi bizde hep boyle oluyor zaten uyku eğitiminde de once gunduz uykularini duzenleyerek baslaniyor