Valyria 1 ay 21 gunluk bebeğim var son uykusu ve gece uykusu arasinda kac saat olmali? 8de uyusun diyolarda 8de uyuyo yarim saat sonra kalkinca da 12ye kadar uyumuyo
acikahve Valyria 1 aylık bi bebeğin uyku düzeni olmaz zaten korkmayın hiç. Siz sadece gündüz aydınlık akşam karanlık yerde yatırın. Gece gündüz kavramı oluştukça akşam uykuları uzar. Hafif loş bi ışık/gece lambası kullanabilirsiniz gece.
Tuba Valyria Gündüzleri istediği saatte istediği gibi uyutuyorum. Akşamları da 7-8 arası yatırmaya çalışıyorum. Genelde akşam yatırmadan 2 saat falan uyanık oluyor.
Anne06_ Valyria kuzum son uykusundan 15,30 16,00 gibi uyaniyir 18,30 19,00 da uyumuş oluyir en baştan boyle basldik bazen 18,00 de bile uyuyor gündüzde 3 uyku yapıyor şuan 4 ay 8 gunluguz
elizabeth Valyria belli bi uyku düzeni olması için daha çok küçük zamanla düzelecektir. 3 aydan sonra düzenli gece uykusuna geçmeye başladı benim bebeğim
Valyria Hanife38 duzen icin cok erken ne kadar erken baslasiniz o kadar iyi olur dedi uyku egitmeni ama uyduramiyorum
Valyria acikahve evet oyle yapiyorum bende gunduz pencerenin dibinde uyutuyorum zaten yatagi orda perdeyi de aciyorum aydinlik olsun iyice diye bir an once duzelmesini istiyorum cok cok uykusuzm🥴🥴
Valyria Tuba bende oyle yapiyorum gunduz istedigi gibi uyuyo ama 8 gibi yatinca geri kalkiyo ve asla uyumuyo
acikahve Valyria Zamanla düzeliyor paniklemeyin hiç. Sıkmayın kendinizi gün geçtikçe daha da rayına oturacak. 3. Aya doğru rutin oluşturarak yatırın bebeğinizi.
Tuba Valyria Hadi ya😏 8de yatınca kaçta uyanıyor? ben genelde gözlerini açmadan mırıldanmaya başlayınca direk emziriyorum öyle uykusuna devam ediyor
Hasanveannesi Valyria canım hafif harrketlenmeye başlayınca direk emzir onu 2. uykuya geçiyorlar öyle ben öyle yapıyordum birkaç yaptıktan sonra uykuları kendiliğinden uzar zaten merak etme😊
Valyria Tuba 8de yatinca 9 yada 8.30 gibi uyaniyo bende aglamadan hemen emziriyorum ama kalkiyo gozleri faltasi gibi oluyo😂