DenizDamla Seherronya Tam 11 aylık olsun bende belki başlarım ama bir yaş düşünüyordum birazda etrafımdaki anneler napmış onu öğrenirim 😁
Seherronya DenizDamla sen bilirsin canım :) bizim yemekler çok yağlı ve tuzlu yapılmadığı için tercih ettim vermeyi birde korkuttular hep sonradan yemez diye 😂😂
Yasemin_06 DenizDamla iste bende tuzsuz yapiyorum kendimiz yemekte atiyoruz ona tabaginda geriyorum bizmle ayni yemis oluyor 😊
Elaa4050_ DenizDamla benim kızım 8 aylıkken ben yavaş yavaş verdim bizim menülerden ve baktım ki hem daha güzel kilo alıp gelişti hemde daha sevdi iştahı açıldı çünkü hem lezzetli hemde çeşit çok bazen ayrı yaptığımda oluyor ama genelde bizle aynı yer hem zahmetsiz hemde gerçekten çok yarıyor bebeklere
Mine25 DenizDamla merhaba canım bebeğim 7 aylıkken biz ek gıdaya başladık ilk zamanlar olduğu için alıştırma dönemi ve sonrası 2 ay ona özel çorbalar yaptım devamında 10 aylıkken kendim ne yiyorsam onads onu pişirdim ve verdim tuzda attım baharatta koydum hiçbir sıkıntıda yaşamadım şuan seçtiği bir yemek yok herşeyi bizim masamız oturarak tüketiyor artık 1 yaşına giricek bu şekilde yaptım
Oznur DenizDamla valla kendi yemeklerimizden yiyorsa hiç sakınmayın verin az tuzlu yaparsınız olur biter zaten yaşına bisey kalmamış sonra zorlanıyor insan
elifiii DenizDamla tuz ve salça kullanmadıgım için cocuk doktorumuz 9. aydan itibaren önermişti. Ama bazen ona özel değişik şeyler yapıyorum ( balık köftesi, mücver, çorba vb.)
NrYlmzTsr SeverusSnape bu önce vermekle alakalı birşey değil aslında. Her çocuk malesef öyle olmuyor, tamamen kendi iştahları ile alakalı. 1 yaştan öncede verseydiniz, yine aynı olabilirdi.
Smnl SeverusSnape bende ayrı hazırlıyorum ama benzeş hazırlıyorum mesela köfte yapıyorum ona ayrı bize ayrı aynı anda yiyoruz ya da kuru bakliyat vs. İnşallah Böyle bir sorun yaşamam çok zor çünkü insan yapıldıgı yenilsin istiyor insallah sizinki de tez zamanda adapte olur ve önüne koyduğunuzu büyük bi iştahla yer 💕
SeverusSnape Smnl maşallah, hep böyle devam eder umarım. amiiin inşallah, çok sağolun valla böyle bir şey olsun diye hep dua ediyorum bende🙏❤️