Alvvv Gorkeminannesiii ay herkes abartmış ta abartmış ya nolmuş yani ablası yiğenine art niyetle yapacak değil ki herhangi bir annenin art niyetle yapacağı bişey depil hatta . Bebek bu tutar gariplik yok bence ben de yengemi emmişim açmışım annem sezeryanli sütğ yokmuş kadın bana süt vermiş annem hastanedeyken noldu beni istismar mi etti şimdi. Şimdi de yengemin geliniyle çok samimiyim bebeklerimizin ayı yakın birbirine onun sütü bol maşallah 🧿 benim yetmediği zaman sağolsun sağıp veriyor birlikteyken bebeler fırsat verse emzirmek istese de izin veririm ne var ki bunda
Woody Alvvv yetmediği zaman süt annelik durumu sizinki. Konu sahibinin durumunda ortada emecek, çocuga yarayacak falan bir süt yok. Sırf memesini emsin diye yani. Töbe töbe
Papatyaseverrrr Alvvv aynen o kadar abartmislar ki kadini polise falan sikayet edecekler nerdeyse olabilir yani evet dogru degil ama istismarda degil hani abarti tayfasi
Morcivert061 Alvvv süt annelik başka bişey canım. Bu hanımefendi sütü olmadığını bile bile meme vermiş. İstismardan ziyade ben kardeşim annem kaynanam kimsenin böyle bişey yapmasını istemem iğrenirim yanı. Oda bebek daha savunmasız ve istemiyorum diyemez
minikailemmm Kadının üstüne amma gelinmiş tamam yaptıgı hiç hoş bişey değil ablasının ama kadında sasırmıs mutfakdayken olmus olay gelince aldım bebegi diyor zaten sasırmıs ve soruyo annesinden başkasının memesini nasıl tutuyo diye ben kadının yasadıgı olaydan ziyade yapılan yorumlara sasırdım acıkcası baya yüklenilmiş 🤔
Huysuzpanda-arven Gorkeminannesiii sütün olur mecbur kalırsın yada karsılıklı anlasıp emzirirsiniz başkasının cocugunu ama neden baskasının bebeğini emzirirsin ki helede sütün yoksa ne gerek var amaç ne.
Miracs Gorkeminannesiii 1. si bana kalırsa sizde yanındaydınız açtı verdi emdi lafları bunu gosterir. Hatta hoşunuza bile gitmiş bence. si linç yiyeceğinizi bildiğiniz halde linçlemeyin demeniz de komik bence siz bizimle dalga falan geçiyorsunuz
SinyorinA Gorkeminannesiii ablaniza sordunuzmu neden yapmış ki boyle biseyi cok sacma bide sizden izinsiz hic hos olmamis bence 🙄
Sdf123- Karaoglannesi benim yaşlı bi yakınım çocuğum ilk doğduğunda kucağına aldı ve göğüsünü çocuğumun ağzına dayadı o kadar sinir oldum ki ağlamaktan helak oldum nasıl kızıyorum ama verilen tepki ne tuhaf şeysin sen ne var bunda süt yok bişey yok nolcak sanki ayyy hatırladıkça bile elim ayağım titriyor ve arkadaş gülerek anlatmış hayret
2lokummannesiii Gorkeminannesiii gülüyorsunuz zaten belli ki sinir olmamışsınız. Bu normal değil anormal bir şey.
Ahimess Gorkeminannesiii e tutması normal değil mi çoğu bebek tutar zaten memeyi görünce akılları a bu teyzemin vs emmiyeyim diyecek kadar çalışmıyor maalesef. Bir daha yaptırmayın hoş bir durum değil ☺️
cocomelon Gorkeminannesiii pardonda ne alaka süt yokken emmesi süt annesi olmak ister o ayrı resmen saçmalık
Hunilianne Gorkeminannesiii merak ettim mesela kahve içerken birden dur bakıyım benim mememi emecek mi deneyelim mi dediniz?
Msstiskaya Gorkeminannesiii sormuşsun sadece de bebek bu o dönemlerde refleks olarak meme gördüğünde emmek ister ve normalde anneden başkasının memesini ona sunmasının sapıklık olduğunu bilmez masum yavru. Ne olacak bu sanıklarla bizim halimiz yaaa. Sabahtan akşama kadar bana kizsaniz da düşüncem bu. Ablaniz çok emzirmek istiyorsa yapsın birtane emzirsin .