Derinmevzu20 Unknown 100tl düşünürseniz ben almak isterim, Kargo ücretide çıkıyor ufacık şeye 30-40 tl den aşağı fiyat çıkmıyor PTT de
Melikederinakinnn Hasanveannesi cnm bebegin ne kadarlik eger 6 aya yakin ve ustuyse donence oyun halisi vs hevesleri geciyor cogunun tabi ilgi cekenler sevenelrda mutlaka vardir
Unknown Derinmevzu20 Sol kısımdan kendi adınıza bastığınızda özel tartışmalar diye bir yer görmeniz lazım oraya girerseniz orada yazdım.
Unknown Derinmevzu20 Artık bende göremiyorum endişeye mahal yok uyarı aldım da 😂 Size nasıl ulaşacağıma dair fikriniz olursa açığım 🤷🏻♀️
busraozturk_11 Hasanveannesi canım elimde var pembe ben buradan 1 arkadaştan aldım kızımın hiç dikkatini çekmedi desem yeri var sana satabilirim ordudan da hatta elden bile alabilirsin eşim Trabzona gelip gidiyor kargp parası bile ödemezsin
Maviyemeftun Hasanveannesi 120 TL pilleri büyük oluyor bunların açılmamış paket pili var instgrm kullanıyorsanız detaylı foto atayım kargoyu da konuşuruz
Hasanveannesi Maviyemeftun tamam isminizi yazın ben İnstagram kullanmıyorum eşimden yazayım size olur mu
Unknown Derinmevzu20 İnstagram adresi vermekte yasak.Numaramı verebilirim isterseniz özelden, öyle irtibat kurabiliriz sadece. Çünkü sosyal medya ve 2. El uygulama adresi vs. paylaşmak yasak. 🤷🏻♀️
ilky_Yldrm Fisher Price var elimde sadece beşikte asılı durdu neredeyse hiç kullanılmadı diyebilirim uygun fiyata verebilirim bende.